• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Saappaat ovat tukevat ja vahvat kengät sekä erinomaiset aktiiviseen seikkailuun kaikenlaisessa maastossa. Tehdessäsi pitkiä vaelluksia jalkasi kaikella todennäköisyydellä kuumenevat, sää ehkä vaihtuu kosteammaksi tai jopa vaellat kosteassa maastossa. Silloin voimme lämpimästi suositella sinulle investoimista pariin Gore-Tex saappaita. Gore-Tex on vettä hylkivää materiaalia samalla, kun se antaa jalkojesi hengittää - täydellinen materiaali turvalliseen ulkoiluun.

Valitse itsellesi sopivat saappaat

Outnorthilta löydät saappaita miehille, naisille ja lapsille tuotemerkeiltä, kuten TrekSta, Meindl ja Hanwag. Mieti seikkailujasi ja sitä, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeät. Tarvitset ehkä vahvat, pitkävartiset saappaat vaeltaessasi vaikeammassa maastossa tai allround-saappaat kiipeämiseen tai vaellukseen. Sinä, joka metsästät usein, tiedät erittäin hyvin, kuinka tärkeät toimivat kengät ovat. Valikoimastamme löydät Gore-Tex saappaita metsästykseen. Ne toimivat märässä maastossa pitäen jalkasi lämpiminä ja kuivina. Gore-Tex materiaalista valmistetut saappaat ovat myös erinomaiset lapsillesi, jotka leikkivät mielellään ulkona säästä piittaamatta. Lämpimät, vesitiiviit saappaat, jotka antavat jalan hengittää, ovat täydelliset rajuissa ulkoleikeissä. Riippuen siitä, minkä malliset valitset, toimivat saappaat yhtä hyvin niin tunturivaelluksella kuin koulussa ja töissäkin.

Pidemmille seikkailuille

Ei ole mitään niin turhauttavaa kuin kylmät, märät ja palelevat jalat. Gore-Tex saappailla pidät jalkasi lämpiminä ja kuivina mikä tarkoittaa, että seikkailuasi ei tarvitse lopettaa liian aikaisin!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!