Women's Jwp Shell - ID: A101016

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

Jack WolfskinWomen's Jwp Shell

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Jack Wolfskin - Women's Jwp Shell

Women's Jwp Shell on erittäin kevyt ja pieneen tilaan pakattava kuoritakki Jack Wolfskinilta. Se soveltuu erinomaisesti niin arkeen kuin matkalle. Takin saa kätevästi pakattua sen omaan taskuun, joten voit näppärästi kuljettaa takin mukana repussa tai laukussa. Sateen tai tuulen yllättäessä, otat takin esiin ja vedät sen yllesi käden käänteessä. Materiaali on täysin tuulen- ja vedenkestävää. Monipuolinen takki, joka sopii sinulle, joka olet aina liikkeessä.
  • Naisten koot
  • Materiaali: 100% Polyesteri
Tuotteen Women's Jwp Shell ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Kalvo: Texapore
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 20000
Hengittävyys: 15000 g/m2/24h
Stretch: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Jack Wolfskin kehittää tuotteita meille, jotka olemme mielellämme ulkona, jotka pidämme hauskaa varmistaessamme, että saamme tarvitsemamme annoksen liikuntaa, ja jotka koemme uusia asioita ja paikkoja. Jack Wolfskin on perustettu vuonna 1981 ja on alusta lähtien ilahduttanut meitä itsekehitetetyillä, huippulaadukkailla tuotteillaan ulkoiluun, matkoille ja urheiluun. Tuotekehittelyn ja innovaation ansiosta Jack Wolfskin -tuotteet ovat tänä päivänä edustettuina lähes ympäri maailman.

Lisää tuotteita merkiltä Jack Wolfskin

Näytä kaikki Sadetakit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!