Kampanja
Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Purser Jack Wolfskin

Jack Wolfskin Purser on arvotavaroiden säilytystuote vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii kaikille. The pouch has a flat design for less bulk. The main compartment keeps all the important stuff safe, from your passport and boarding pass to your note book, mobile phone and keys. With six compartments in total, including a zipped one on the outside, you can keep everything organised. The shoulder strap is easy to adjust to the length that suits you best.

  • CROSS RIP 420D: high tenacity, water-resistant ripstop fabric with reinforcement threads
  • main compartment with 2 large pouches for passport, plane tickets etc., 3 pen sleeves, mobile phone pouch, zipped front pocket
  • key clip


Jack Wolfskin kehittää tuotteita meille, jotka olemme mielellämme ulkona, ja joilla on hauskaa varmistaessamme, että saamme tarvitsemamme annoksen liikuntaa, ja jotta koemme uusia asioita ja paikkoja. Jack Wolfskin on perustettu vuonna 1981 ja on alusta lähtien ilahduttanut meitä itsekehitetetyillä, huippulaadukkailla tuotteillaan ulkoiluun, matkoille ja urheiluun. Tuotekehittelynsä ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavat Jack Wolfskin -tuotteet ovat tänä päivänä edustettuna lähes ympäri maailman.

Lisää tuotteita Jack Wolfskin

Näytä kaikki Lompakot & arvotavarasäilytys

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!