Kids' Storm Hard Shell Jacket - ID: A026331

Pikkujoulut
25% - KOODI

Isbjörn of SwedenKids' Storm Hard Shell Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Isbjörn of Sweden - Kids' Storm Hard Shell Jacket

Storm Hard Shell Jacket on tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki, jossa on hyvä ilmanvaihto ja tyylikkäitä yksityiskohtia, joka soveltuu ympärivuotiseen toimintaan. Lasten koot.
Storm Hard Shell Jacket on täydellinen korvike kaikenlaisille tuuli- ja sadevaatteille. Lisäksi se on erittäin pehmeä ja kestävä takki. Takki on valmistettu bluesign® -sertifioidusta 2L (kerros) materiaalista, jonka sisäpuolella on kalvo. Kaikki saumat ovat 100 % teipattuja ja takissa on vedenpitävät vetoketjut taskuja varten. Huppu on irrotettava ja säädettävissä myös takaa. Takki on vuorattu verkolla, siinä on kaarevat hihat pehmeillä hihansuilla ja se on säädettävissä helmasta. Vettä hylkivä pinta on 100% fluorihiilivapaa. Materiaalit: 100 % nailonia, BIONIC Finish Eco® DWR
Tuotteen Kids' Storm Hard Shell Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Kalvo: Muut
Päämateriaali: Nylon
Huppu: Irrotettava
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Vesipilari: 15000
Hengittävyys: 15000 g/m2/24h
Maria Frykman Forsberg ja Camilla Schmidt perustivat Nordic KidsWear AB:n vuonna 2005. Liikeidea syntyi, kun he saivat ensimmäiset lapsensa, eivätkä pystyneet löytämään sopivia päällysvaatteita heille, jotka olisivat sopineet aktiiviseen ulkoiluun, johon he olivat tottuneet. He päättivät tuoda markkinoille oman lastenvaatekokoelman, joka oli upean toiminnallinen ja jossa ei tarvinnut tinkiä muotoilusta tai laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Isbjörn of Sweden

Näytä kaikki Kuoritakit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!