Kids' Kuling Hard Shell Pant - ID: A116238

Pikkujoulut
25% - KOODI

Isbjörn of SwedenKids' Kuling Hard Shell Pant

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Isbjörn of Sweden - Kids' Kuling Hard Shell Pant

Erittäin monikäyttöiset housut joita voidaan käyttää vuoden ympäri edellyttäen että niiden alle puetaan sopivat vaatteet. 

Nämä pehmeät, kulutusta kestävät ja mukavat housut korvaavat sadehousut. Ulkopinta on käsitelty vettähylkivällä BIONIC Finish ECO -impregnointiaineella. Vettähylkivällä kalvolla on 15,000 mm vesipilarin vedenpitävyys ja erittäin hyvä hengittävyys (15,000 gr/m2/24h). Kaikki saumat ovat teipattuja. Housuja on saatavilla kahta eri mallia. Pienemmässä koossa (110/116cl asti) on korkea vyötärö resorilla sekä pukemista helpottava vetoketju sivussa. Isompi malli on suunniteltu kuten aikuistenkin housut, vyötärönkorkeus on normaali ja olkaimet ovat irrotettavat. Molemmissa malleissa on kiristetyt lahkeet, jotta lapsi ei talloisi niiden päälle sekä vahvat kuminauhat kengän alla pitävät housut paikallaan.

 

Material: 100% Nylon Oxford, 135/m2, 2L lamination 15K/15K  

Tuotteen Kids' Kuling Hard Shell Pant ominaisuuksia:
Päämateriaali: Synteettinen
Toppaus: Ei toppausta
Vesipilari: 15000
Bib (rintalappu): Kyllä
Olkaimet: Kyllä
Maria Frykman Forsberg ja Camilla Schmidt perustivat Nordic KidsWear AB:n vuonna 2005. Liikeidea syntyi, kun he saivat ensimmäiset lapsensa, eivätkä pystyneet löytämään sopivia päällysvaatteita heille, jotka olisivat sopineet aktiiviseen ulkoiluun, johon he olivat tottuneet. He päättivät tuoda markkinoille oman lastenvaatekokoelman, joka oli upean toiminnallinen ja jossa ei tarvinnut tinkiä muotoilusta tai laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Isbjörn of Sweden

Näytä kaikki Kuorihousut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!