Isbjörn of Sweden

-
Maria Frykman Forsberg ja Camilla Schmidt perustivat Nordic KidsWear AB:n vuonna 2005. Liikeidea syntyi, kun he saivat ensimmäiset lapsensa, eivätkä pystyneet löytämään sopivia päällysvaatteita heille, jotka olisivat sopineet aktiiviseen ulkoiluun, johon he olivat tottuneet. He päättivät tuoda markkinoille oman lastenvaatekokoelman, joka oli upean toiminnallinen ja jossa ei tarvinnut tinkiä muotoilusta tai laadusta.

Isbjörn of Sweden

(169 tuotetta)

Lapset huomion keskipisteenä


Isbjörn of Sweden kiinnittää huomion lasten tarpeisiin. Merkki suunnittelee vaatemallistoja lapsille samalla tavalla kuin aikuisillekin. He ottavat lapset vakavasti ja tietävät, että myös lasten vaatteissa laadulla ja toiminnallisuudella on merkitystä.

Panosta laadukkaisiin ulkovaatteisiin


Tutustu Isbjörn Of Swedenin lämpimiin ja kestäviin talvivaatteisiin ja valitse lapsesi suosikit. Hyvien vaatteiden hankkiminen lapselle ei ole koskaan huono investointi. Lähtekää ulos ja leikkikää niin kauan kuin haluatte!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!