Icebug

-
Icebug on tunnettu erityisesti talvijuoksuun sopivista nastakengistään. Kengissä on panostettu myös ulkonäköön, ja Icebugin tunnistettavalla tyylillä onkin paljon ystäviä ympäri maailmaa. Kun etsit pohjoisiin oloihin sopivia kenkiä, löydät varmasti omasi Icebugin valikoimista!

Icebug

(36 tuotetta)

Icebug on nuori, ruotsalainen yritys, joka valmistaa kenkiä, jotka on tarkoitettu erityisesti meidän pohjoismaiseen ilmastoomme. Icebugin luojat kyllästyivät siihen, että oli mahdotonta löytää kenkä, joka oli sekä tyylikäs että tukeva. Siksi he loivat Icebugin. Yhdistämällä rohkean muotoilun ja voimakkaat värit toimivuuteen on saatu aikaa kenkä, joka erottuu joukosta markkinoilla. Kengät on tehty käytettäväksi liukkaalla talvisella maalla, mikä tekee niistä ihanteelliset pohjoisen talvikauteen.

Nimi Icebug on lainattu pieneltä samannimiseltä hyönteiseltä. Sillä ei ole siipiä ja se elää ylhäällä kylmillä vuorenhuipuilla ja, kuten kenkä, kiipeää se jäällä liukastelematta.

Icebug miehille ja naisille


Meillä on Icebug-kenkiä sekä miesten että naisten malleissa. Molemmat on luotu aktiiviseen elämään maastossa, mikä mahdollistaa juoksemisen, vaeltamisen ja kävelyt jopa talviaikaan. Monet mallit on varustettu nastoilla erinomaisen pidon varmistamiseksi. Icebug-jalkineet toimivat joka säällä. Siksi löydät sekä vuorattuja talvikenkiä että ilmavia lenkkikenkiä hikisille kesälenkeille.

Erilaisia malleja erilaisille jaloille


Meillä on erilaisia jalkoja. Yhdellä on leveät jalat, toisella kapeat ja jollakin myös tarve lisätukeen jalan ympärillä vaimentamaan iskuja ja vähentämään painetta kengänpohjaan. Siksi Icebug on ottanut esiin erilaisia malleja, jotka sopivat useimmille jaloille, huolimatta siitä, miltä ne näyttävät. Kun lähdet jalastasi ja aktiviteetista, johon kenkää tulet käyttämään, löydät helposti mallin, joka sopii juuri sinulle.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!