Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's 200 Oasis Leggings - ID: A046970

Pikkujoulut
25% - KOODI

IcebreakerMen's 200 Oasis Leggings

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Icebreaker - Men's 200 Oasis Leggings

Icebreakerin miesten 200 Oasis Leggingsit ovat pitkät alushousut miehille merinovillasta. Niissä on tiukka istuvuus ja ne ovat erittäin pehmeät ja mukavantuntuiset. Villamateriaali toimii todella hyvin ympäri vuoden, lämmittää mukavasti tarpeen vaatiessa ja viilentää kuumalla kelillä. Kuten muutkin villavaatteet, tämäkin lämmittää jopa kosteana. Täydellinen vaate useimpiin aktiviteetteihin ympäri vuoden.
Materiaali: 100% villa
Tuotteen Men's 200 Oasis Leggings ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Materiaalin paino: 200 g/m2
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Materiaali: Merinovilla
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Icebreaker on merinovilla-asiantuntija. Merinovilla on puhdas luonnontuote, jolla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Hienot, ohuet, kähärät ja pitkät kuidut saavat merinovillan tuntumaan iholla pehmeältä ja sileältä. Materiaali muodostaa eristävän ilmakerroksen, joka lämmittää kylmällä säällä ja märkänä sekä hengittää erittäin hyvin ja antaa viileän tunteen lämpimällä säällä. Merinovilla kuljettaa hikeä ja kosteutta tehokkaasti iholta. Kuitu mukautuu lämpötilaan ja tunnet olosi mukavaksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Jeremy Moon perusti Icebreakerin vuonna 1995. Jo alusta alkaen Jeremy ymmärsi, että hän halusi käyttää vain korkealaatuisinta merinovillaa, joka ei kutita eikä haise. Icebreaker on solminut sopimuksia Uuden-Seelannin Eteläsaarella toimivien maatilallisten kanssa. Heiltä Icebreaker saa korkealaatuisinta ja erittäin hienoa merinovillaa. Sen ansiosta yritys ei tarvitse käsittelyprosesseja materiaalin, luonnollisen ja ympäristöystävällisen tuotteen, tuottamiseksi. Merino on kotieläiminä pidettyjen lampaiden roturyhmä, jota käytetään pääasiassa villantuotantoon. Icebreakerin merino-lampaiden villakuitu on hienointa mahdollista ja siinä on miellyttävä jousto. Lampaat laiduntavat “etelän Alpeilla” Eteläsaarella 2000 metrin korkeudessa. Sillä ne saavat kulkea vapaana ympäri vuoden suurilla maa-alueilla. Icebreaker on ensimmäinen yritys maailmassa, joka on allekirjoittanut keskeisten merinovillan tuottajien kanssa pitkäaikaiset sopimukset, jotka perustuvat keskinäiseen luottamukseen ja sitoutumiseen eläinten oikeuksiin ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisää tuotteita merkiltä Icebreaker

Näytä kaikki Kerrastohousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Voit haudata yhden paidoistamme, ja muutaman kuukauden kuluttua se on maatunut. Ainoat, mitä jää jäljelle, ovat vetoketju, narut ja niskassa ollut kokolappu.”

  Per Swartling, Säljare, VerticalX (Icebreakerin Ruotsin agentuuri)

  Kierrätys: Merinovilla voidaan haudata maahan ja samalla kierrättää tällä tavalla.

  Eläimet: Kaikki merinovilla on mulesing-vapaata. Kaikki ovat ZQQE:n ja New Zeeland Association of Merino:n jäseniä.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!