Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Hult Splitting Axe - ID: A044320

Pikkujoulut
25% - KOODI

HultaforsHult Splitting Axe

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hultafors - Hult Splitting Axe

Hultaforsin Hult-halkaisukirves on tukeva kirves raskaampiin tehtäviin, kuten isompien tukkien ja halkojen halkaisuun. Terän muotoilu ja hieman kupera hionta halkaisevat puun osiin. Pitkä ja suora varsi amerikkalaista hikkoripuusta tarjoaa maksimaalisen nopeuden ja hallinnan puiden pilkkomisessa. Kirves on taottu käsin ja valmistettu ruotsalaisesta kirvesteräksestä Hults Brukissa perinteitä noudattaen vuodesta 1697 lähtien. Terästä työstetään 40-60 iskulla, mikä lisää teräksen tiheyttä ja siten kirveen kestävyyttä.
  • Puinen varsi pellavaöljyllä käsiteltyä amerikkalaista hikkoripuuta
  • Hieman kuperaksi hiottu terä
  • Terä on valmiiksi teroitettu, kiillotettu ja käyttövalmis
  • Teräsuoja nahkaa
Tuotteen Hult Splitting Axe ominaisuuksia:
Työkalu: Kirves
Paino: 2020 g
Hultafors on käsityökalualan maailmanlaajuisesti johtava tuotemerkki, joka on tarkoitettu käsityöläisille ja teollisuuteen. Kaikki alkoi nivelmitan keksimisestä yli 130 vuotta sitten. Nykyisin he saattavat markkinoille suuria määriä luotettavia käsityökaluja mittaamiseen, merkitsemiseen ja hakkuuseen sekä veitsiä, vartaita ja sorkkarautoja.

Lisää tuotteita merkiltä Hultafors

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!