Houdini

-
Houdini on se ruotsalainen yritys, joka on päättänyt keksiä ulkoilualan uudelleen, alusta saakka. He panivat jo kauan sitten merkille tekstiiliteollisuuden likaisen kääntöpuolen ja ovat siksi viimeisen 25 vuoden ajan omistautuneet kestävien vaihtoehtojen luomiseen. Yhdessä kirjavan joukon kanssa tutkijoita, taiteilijoita, seikkailijoita ja uudistajia luo Houdini teknisiä, minimalistisia vaatteita, jotka auttavat sinua kokemaan maailman vaikuttamatta siihen negatiivisesti.

Houdini

(339 tuotetta)

Hyvänteko, rajojen venyttäminen, kova peli ja hauskanpito – näin Houdini elää. Houdini on ruotsalainen ulkoilubrändi, joka edustaa kestävää, suorituskykyistä designia, joka yhdessä erikoisen tieteilijöiden, taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja seikkailijoiden tiimin kanssa venyttää ulkoiluvaatteiden valmistuksen rajoja. Jokainen Houdini-tuote suunnitellaan siten, että sillä on vaikutusta loppukäyttäjälle ja maailmalle, nyt ja tulevaisuudessa. He myös uskovat, että vähemmän on enemmän – ja että monipuolinen tuotteiden toimivuus, minimalistinen rakenne ja ajaton ulkonäkö luovat mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Houdinin tuotteiden merkittävä osa on muunnettu lineaarisesta käyttöiästä pyöreään. Tämä tarkoittaa, että suurimman osan heidän tuotteistaan voi kierrättää ja valmistaa uudelleen silmukkakierrätysjärjestelmällä. Tuotteen käyttöiän pidentämiseksi entisestään ja vaihtoehtoisia kulutustapoja varten Houdini tarjoaa myös vaatteiden vuokrausta, myy käytettyjä vaatteita ja tarjoaa korjauspalveluita. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Houdini kierrättää, vuokraa, korjaa ja uusiokäyttää tiemme uuteen, kauniiseen ja kestävään ulkoilualaan.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!