Hoka

-
Hoka oli ensimmäinen kenkämerkki, joka julkaisi ”oversized”-välipohjat. Yritys perustettiin Ranskassa 2009, mutta se on nykyisin amerikkalaisomistuksessa. Yritys valmistaa kenkiä kaikenlaisille juoksijoille hölkkäilijöistä kilpajuoksijoille, ja se on kerännyt menestystä erityisten pohjiensa ansiosta.

Hoka

(177 tuotetta)

Juoksukengät eri pinnoille

Hoka on kehittänyt erityisen pohjan, joka on paljon tavallista pohjaa paksumpi. Pohja on myös pehmeämpi ja antaa paremman ponnahduksen kuin tavalliset juoksukengät. Tämä on ihanteellinen kenkä sinulle, joka haluat tasaisen painonjaon ja mahdollisimman pehmeän ja sujuvan juoksun. Kengät toimivat kaikentyyppisillä pinnoilla ja niissä on kestävä rakenne, mutta erityisen mukavat ne ovat haastavassa maastojuoksussa.

Löydä oikeat juoksukengät sinulle

Hoka valikoimasta löytyvät kengät miehille ja naisille, monessa eri värissä ja eri tyylisenä. Juoksussa tulee yhdistyä nautinto ja uupumus. Saat paremmat edellytykset juoksuun kun jalassa on pari mukavia ja luotettavia juoksukenkiä, mikä myös helpottaa juoksua ja auttaa sinua saamaan siitä kaiken irti. Osta omat Hoka kengät jo tänään ja ota ensiaskel kohti terveellisempää elämää.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!