Tarp 20 UL - ID: 11222061

HillebergTarp 20 UL

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hilleberg - Tarp 20 UL

Hilleberg Tarp 20 UL -laavukankaan alla olet suojassa sään voimilta ilman, että sinun tarvitsee sulkeutua neljän seinän sisään.
On paljon niitä, jotka yöpyvät ulkona mieluummin laavun alla, koska silloin he todella tuntevat yöpyvänsä ulkona.
Kuinka ”ulkona” haluat olla on itsestäsi kiinni, sillä laavu tarjoaa paljon valinnanvaraa. Rajana on itse asiassa vain mielikuvituksesi ja mukanasi olevat varusteet. Kun yhdistät laavun Hillebergin Bivanorak-makuupussianorakkiin, sinulla on erittäin toimiva ja kevyt sateen- ja tuulensuoja.

Laavua voi myös käyttää teltan laajentamiseen. Pystytä laavu teltan oviaukon päälle, niin saat ihanan ilmavan, vedenkestävän suojakatoksen. Tai tee laavusta ruoanlaittokatos teltan lähettyville – mainio ratkaisu, jos alueella liikkuu paljon karhuja, etkä halua nälkäistä nallea vierailulle telttaan.

Hillebergin Tarp-laavukangasta on saatavana kahtena eri kokona: 10 neliömetriä (Tarp 10 -malli) ja 20 neliömetriä (Tarp 20 -malli). Molemmista malleista on sekä ultrakevyet että paksummat XP versiot, joista kevyempi on valmistettu Kerlon 1200 -kankaasta ja paksumpi Kerlon SP -kankaasta. Molemmat kankaat ovat kestäviä, silikonipinnoitteisia kevytkankaita. Kerlon 1200 on nailonia ja Kerlon SP polyesteriä. Kaikissa malleissa on useita kiinnitysrenkaita sekä pitkät telttanarut kiristimineen. Laavukankaissa on myös kiinteä
säilytyspussi, mikä helpottaa avaamista ja pakkaamista sekä eliminoi pussin hukkumisen mahdollisuuden.
  • Erittäin kevyt suoja sateelta ja tuulelta
  • Sopii myös teltan oviaukon suojakatokseksi
  • Valmistettu kestävästä Kerlon-kankaasta (nailonia tai polyesteriä)
  • Laavukankaaseen kiinnitetty säilytyspussi
  • HUOM: laavuputkia ei tule mukana.
  • Mitat: 4,5 x 4,5 m
  • Pinta-ala: 20 m2
  • Paino: 1,1 kg
Tuotteen Tarp 20 UL ominaisuuksia:
Ulkomitat (P x L): 440 x 440 cm
Kokonaispaino: 1500 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Ulkotelttakangas: Nailon
Ulkotelttakankaan paksuus: 30 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Hillebergin teltat näkivät ensimmäiset päivänvalonsa vuonna 1973. Bo ja Renate Hillleberg lanseerasivat uuden KEB-teltan, jossa oli sekä sisä- että ulkoteltta. Tämä oli aivan uutta 70-luvulla, ja siitä lähtien Hilleberg on ollut johtava korkealaatuisten kevyiden telttojen kehittämisessä ja valmistuksessa. Yli 45 vuoden ajan teltanvalmistaja Hilleberg on erikoistunut yhden asian valmistamiseen taidokkaasti – kaikkein korkeimman laatuisten telttojen ja yömajojen valmistamiseen. Pohjois-Ruotsissa kehitellyt ja suunnitellut Hilleberg-teltat tarjoavat ihanteellisen tasapainon keveyttä, erinomaista vahvuutta ja ilmiömäistä mukavuutta.

Lisää tuotteita merkiltä Hilleberg

Näytä kaikki Katokset ja tarpit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!