Tarp 10 UL - ID: 21961

HillebergTarp 10 UL

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Tarp 10 UL Hilleberg

Hilleberg Tarp 10 UL on ultrakevyt laavukangas, jonka alla olet suojassa sään voimilta ilman, että sinun tarvitsee sulkeutua neljän seinän sisään. On paljon niitä, jotka yöpyvät ulkona mieluummin laavun alla, koska silloin he todella tuntevat yöpyvänsä ulkona. Kuinka ”ulkona” haluat olla on itsestäsi kiinni, sillä laavu tarjoaa paljon valinnanvaraa. Rajana ovat vain mielikuvituksesi ja mukana olevat varusteet. Kun yhdistät laavun Hillebergin Bivanorak-makuupussianorakkiin, sinulla on erittäin toimiva ja kevyt sateen- ja tuulensuoja.

 

Laavua voi myös käyttää teltan laajentamiseen. Pystytä laavu teltan oviaukon päälle, niin saat ihanan ilmavan, vedenkestävän suojakatoksen. Tai tee laavusta ruoanlaittokatos teltan lähettyville – mainio ratkaisu, jos alueella liikkuu paljon karhuja, etkä halua nälkäistä nallea vierailulle telttaan.

 

Hillebergin Tarp-laavukangasta on saatavana kahtena eri kokona: 10 neliömetriä (Tarp 10 -malli) ja 20 neliömetriä (Tarp 20 -malli). Molemmista malleista on sekä ultrakevyt versio että paksumpi XP-versio, joista kevyempi on valmistettu Kerlon 1200 -kankaasta ja paksumpi Kerlon SP -kankaasta. Molemmat kankaat ovat kestäviä, silikonipinnoitteisia kevytkankaita. Kerlon 1200 on nailonia ja Kerlon SP polyesteriä. Kaikissa malleissa on useita kiinnitysrenkaita ja pitkät telttanarut kiristimineen. Laavukankaissa on myös kiinteä
säilytyspussi, mikä helpottaa avaamista ja pakkaamista sekä eliminoi pussin hukkumisen mahdollisuuden.

  • Erittäin kevyt suoja sateelta ja tuulelta.
  • Sopii myös teltan oviaukon suojakatokseksi.
  • Valmistettu kestävästä Kerlon-kankaasta (nailonia tai polyesteriä).
  • Laavukankaaseen kiinnitetty säilytyspussi.
  • HUOM: laavuputkia ei tule mukana.

Tarp 10 UL -laavukankaan tiedot:

  • Mitat: 3,5 x 3,0 m
  • Pinta-ala: 10 m2
  • Paino: 700 g

 

Ominaisuudet Tarp 10 UL:
Ulkomitat PxL: 350 x 290 cm
Paino: 0.75 kg
Ulkoteltan vesipilari: 5000 mm
Ulompi telttakangas: Nailon
Ulomman telttakankaan paksuus: 30 D
Ulomman telttakankaan päällyste: Silikoni
The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

Lisää tuotteita Hilleberg

Näytä kaikki Katokset

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!