Saitaris - ID: 11211912

HillebergSaitaris

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Saitaris Hilleberg

Hilleberg Saitaris on tilava, erittäin vakaasti itseseisova teltta, joka on rakennettu selviämään kovimmistakin olosuhteista. Hillebergin uusi, innovatiivinen Sairaris on mainio valinta, kun teltan lujuus ja vakaus ovat etusijalla. Saitaris sopii erinomaisesti perusleiriteltaksi korkealla sijaitseviin, koville sääoloille alttiisiin paikkoihin. Se on myös oiva valinta tilavaksi retkeilyteltaksi poikkeuksellisen ankariin olosuhteisiin.

Kerlon 1800 -kankaasta valmistetun ulkoteltan, 10 mm:n putkien ja kupolirakenteen ansiosta Saitaris kestää hyvin sekä kovaa tuulta että painavia lumikuormia. Saitaris eroaa muista teltoista etenkin kehikkorakenteensa vuoksi. Innovatiivinen kehikko käsittää kaksi pitkittäistä putkea, jotka kulkevat kokonaan teltan katon ylittävissä kanavissa, sekä kaksi sivuputkea, jotka kulkevat 3/4-pituisissa kanavissa pitkittäisten putkien ylitse. Sivuputkien alaosat kiinnitettään koukuilla, ja kaikki neljä putkea kiinnitetään samoilla putkienkiristimillä kuin tunneliteltoissamme, mikä mahdollistaa oikeanlaisen kiristyksen ja teltan optimaalisen rakenteellisen lujuuden. Kehikkojärjestelmän ansiosta Saitaris on uskomattoman vakaa, poikkeuksellisen tilava kupoliteltaksi ja helppo pystyttää yksin, myös kovissa sääoloissa. Saitariksen perusrakenne ja pidennetyn absidin rakenne ovat samat kuin Keron GT -tunneliteltassa, mikä mahdollistaa sekä todella tilavan absidin koon että kahta kattoventtiiliä täydentävän ilmanvaihtoreitin absidin hupullisten tuuletuskanavien kautta. Saitariksen kykyä selviytyä kaikkein vaativimmista olosuhteista vahvistavat lisäksi erityiset kiinnityskohdat tuuletusluukussa, telttanarut sekä tuuletusluukussa että tuuletuskanavien hupuissa sekä lukuisat telttanarut, joista monien kiinnityskohdat on toteutettu niin, että ne voidaan kietoa telttaputkien risteyskohtien ympärille.

Käyttöalueet

Tilavuutensa ja uskomattoman lujuutensa ansiosta uudella Saitariksella on monia käyttöalueita. Teltan vakaus, kestävyys ja keveys suhteessa tilavuuteen ovat korvaamattomia ominaisuuksia esim. vuorikiipeilijöille, joiden perusleirit ovat korkealla, luoksepääsemättömillä alueilla, sekä erilaisille retkikunnille. Myös hiihtovaeltajat ja melojat arvostavat Saitariksen tilavuutta ja reilun kokoista absidia varusteille.

 

  • Nettopaino: 5,6 kg
  • Bruttopaino: 6,6 kg
  • Sisäteltan korkeus: 125 cm
  • Sisäteltan pinta-ala: 5,0 m2 
  • Absidin pinta-ala: 2,8 m2 + 1,4 m2
  • Telttaputket (10 mm): 4 x 431, 1 x 287 cm
  • Telttakepit: 28 Y-peg-keppiä

 

 

Kaikkiin Hillebergin telttoihin sisältyy ulkoteltta, sisäteltta, telttanarut kiristimineen, telttaputket, telttakepit, säilytyspussit teltalle, putkille ja kepeille, varaputkenosa
ja korjaushylsy sekä ohjeet.
”Nettopaino” tarkoittaa ulko- ja sisäteltan sekä putkien painoa. ”Bruttopaino” on pakatun teltan paino kaikki varusteet mukaan luettuna.

Ominaisuudet Saitaris:
Paino: 6.6 kg
Henkilömäärä: 4 kpl
Ulkoteltan vesipilari: 5500 mm
Pohjan vesipilari: 20000 mm
Ulkomitat PxLxK 525 x 230 x 135 cm
Inner tent dimensions: 245 x 220 x 125 cm
Mitat apsis, max (pituus x leveys x korkeus): 220 x 180 x 94 cm
Mitat apsis 2 (pituus x leveys x korkeus): 220 x 100 x 100 cm
Tulojen määrän: 2
Eteinen: 2
Teltan tankojen lukumäärä: 5 st
Teltan piikkien lukumäärä: 28
Ulompi telttakangas: Nailon
Ulomman telttakankaan paksuus: 40 D
Ulomman telttakankaan päällyste: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 100 D
Lattiakankaan päällyste: Polyuretaani
Sisempi telttakangas: Nailon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 40 D
Hillebergin teltat näkivät ensimmäiset päivänvalonsa vuonna 1973. Bo ja Renate Hillleberg lanseerasivat uuden KEB-teltan, jossa oli sekä sisä- että ulkoteltta. Tämä oli aivan uutta 70-luvulla, ja siitä lähtien Hilleberg on ollut johtava korkealaatuisten kevyiden telttojen kehittämisessä ja valmistuksessa.

Lisää tuotteita Hilleberg

Näytä kaikki Kupoliteltat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!