Nallo 3 - ID: 13611

HillebergNallo 3

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hilleberg - Nallo 3

Hilleberg Nallo 3 on ultrakevyt yleisteltta, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön.
Nallo ja pidennetyllä absidilla varustettu Nallo GT ovat pohjimmiltaan ultrakevyet versiot Nammatj ja Nammatj GT -teltoista. Hilleberg Nallo ja Nallo GT ovat omimmillaan tilanteissa, joissa teltalta vaaditaan sekä äärimmäistä keveyttä että ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetun teltan luotettavuutta. Molemmat teltat ovat tunnelimallisia. Telttojen pystyttäminen ja purkaminen on helppoa, mikä tekee niistä ihanteelliset retkille, joilla leiripaikka vaihtuu jatkuvasti. Telttojen keveys on suuri etu retkillä, joilla helppo kuljetettavuus on maksimaalisen vahvaa rakennetta tärkeämpää. Nallo ja Nallo GT sopivat erinomaisesti sekä puurajan ylä- että alapuolelle vuodenajasta riippumatta. Ultrakevyen Kerlon 1200 -kankaan ja 9 mm:n putkien vuoksi teltat eivät ole aivan yhtä vahvoja kuin jämäkämmät versionsa Nammatj ja Nammatj GT. Kerlon 1200 -kankaan kestämä repäisyvoima, 12 kg, on kuitenkin selvästi suurempi kuin monien muiden markkinoilla olevien, saman käyttöalueen telttojen. Nallo ja Nallo GT suojaavat erinomaisesti myös ankarissa sääoloissa.

 

 

Nallo ja Nallo GT -malleja suosivat käyttäjät, jotka vaativat paljon sekä teltan keveydeltä että monikäyttöisyydeltä. Ultrakevyet teltat toimivat yhtä hyvin kaikkina vuodenaikoina. Niiden käyttäjin kuuluvat mm. luontokuvaajat, ammattikiipeilijät ja metsästäjät, jotka usein kantavat suurta määrää varusteita pitkiä matkoja. Maailmanympärimatkaajat, yksinvaeltajat ja muut, jotka haluavat matkata kevyesti mutta silti olla varmoja mukavasta yöpymispaikasta päivän päätteeksi, arvostavat telttojen tilavuutta ja painoa. Pidennetyllä absidilla varustettu Nallo GT on myös suosittu kevytvaihtoehto perheille, joilla on pieniä lapsia, sekä niille, jotka vaeltavat tai hiihtävät koiran kanssa.

 

Miksi valita Nallo / Nallo GT?

Nallo ja Nallo GT -telttojen huomattavin ominaisuus on niiden keveys. Ne ovat kuitenkin myös kyllin vahvoja ympärivuotiseen käyttöön kaikenlaisissa sääoloissa.

 

Yksiaukkoisten putkikanavien ja yhteen liitetyn sisä- ja ulkoteltan ansiosta teltat on erittäin helppo pystyttää.

 

Kerlon 1200 -ulkokangas ja 9 mm:n putket tekevät teltoista sekä vakaat että äärimmäisen kevyet.

 

Telttojen pystyttämiseen tarvitaan vähimmillään vain neljä telttakeppiä. Vakauden parantamista varten teltoissa on kuitenkin peräti 11 (Nallo) ja 16 (Nallo GT) kiinnityskohtaa. Erittäin vahvat Spectra-langasta valmistetut telttanarut kiinnittyvät kahteen kohtaan putkikanavia telttojen molemmilla puolilla. Optimaalista kiristystä varten naruissa on kaksinkertaiset kiristimet. Nallo GT:n tuuletusaukolla on lisäksi oma kiristimellä varustettu narunsa.

 

Tunnelirakenteen vuoksi Nallon ja Nallo GT:n sivuseinät ja sisäteltan oviaukko ovat lähes pystysuorat, mikä luo tilavuutta. Katto on korkeimmillaan siellä, missä korkeutta eniten tarvitaan eli oviaukon vieressä.

 

Yksi absidi keventää telttoja yhdessä Kerlon 1200 -ulkokankaan (Hillebergin kevyin) ja 9 mm:n putkien kanssa ja tarjoaa samalla reilusti säilytystilaa.

 

Nallo GT:n pidennetyssä absidissa on oviaukot molemmilla sivuilla, jotta voit aina käyttää tuulensuojassa olevaa oviaukkoa.

Pidennetyssä absidissa on myös kokonaan syrjään rullattava pääty, mikä mahdollistaa teltan toisen päädyn täydellisen avaamisen. Näin avattunakin absidi on kyllin syvä, jotta vain pahimmat myrskytuulet pääsevät puhaltamaan sisätelttaan.

 

Nallo- ja Nallo GT -telttojen tuuletusjärjestelmä toimii hyvin säästä riippumatta. Sisäteltat on valmistettu materiaalista, joka on sekä hengittävää että vettähylkivää. Pääpäädyissä oleva suuri venttiili on sijoitettu korkealle, jotta se edistää ilmanvaihtoa myös silloin, kun teltta on kaivettu lumeen. Venttiilissä on lumenkestävä luukku, jota voi säätää absidin sisältä. Tuuletusmahdollisuuksia lisää myös jalkopäädyn ylösrullattava ulkoteltan lieve ja sisäteltan hyttysverkollinen tuuletusluukku.

 

Nallo 3 -teltan tiedot:

Sisäteltan korkeus: 105 cm

Sisäteltan pinta-ala: 3,4 m²

Absidin pinta-ala: 1,4 m²

 

Nettopaino: 2,2 kg

Bruttopaino: 2,6 kg

 

(Nettopaino tarkoittaa teltan ja putkien painoa, bruttopaino teltan yhteispainoa kaikki varusteet mukaan luettuina.)

 

Telttaputkia/pituus: 2 kpl, 285/328 cm

Telttakeppejä: 16 kpl

Tuotteen Nallo 3 ominaisuuksia:
Henkilömäärä: 3 kpl
Kokonaispaino: 2600 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 5000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 15000 mm
Ulkomitat (P x L x K): 345 x 175 x 120 cm
Sisäteltan mitat, max (P x L x K): 220 x 160 x 105 cm
Absidin/eteistilan mitat, max (P x L x K): 115 x 160 x 105 cm
Sisäänkäyntien määrä: 1
Absidien/etutilojen määrä: 1
Telttakaarten määrä: 2 kpl
Telttakiilojen määrä: 16
Ulkotelttakangas: Nailon
Ulkotelttakankaan paksuus: 30 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 70 D
Lattiakankaan pinnoite: Polyuretaani
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 30 D
Hillebergin teltat näkivät ensimmäiset päivänvalonsa vuonna 1973. Bo ja Renate Hillleberg lanseerasivat uuden KEB-teltan, jossa oli sekä sisä- että ulkoteltta. Tämä oli aivan uutta 70-luvulla, ja siitä lähtien Hilleberg on ollut johtava korkealaatuisten kevyiden telttojen kehittämisessä ja valmistuksessa.

Lisää tuotteita merkiltä Hilleberg

Näytä kaikki Tunneliteltat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!