Viikonloppudiili - 25 % alennusta Gridarmorin tuotteista!   

Kaitum 3 GT - ID: A030251

HillebergKaitum 3 GT

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Kaitum 3 GT Hilleberg

Hilleberg Kaitum 3 GT on ainutlaatuinen teltta, jossa yhdistyvät maksimaalinen tilavuus, ylivoimainen mukavuus, huomattava lujuus ja ultrakevyt paino.

Hilleberg Kaitum 3 ja uusi, pidennetyllä absidilla varustettu Hilleberg Kaitum 3 GT kehitettiin ultrakevyiksi vaihtoehdoiksi Keron- ja Keron GT -malleille, mutta ne muodostavat nyt myös oman kiistattoman osan Hillebergin mallistoa. Kahden ja kolmen hengen Kaitum -teltat ja niiden GT-versiot ovat ihanteellisia retkille, joilla keveys on maksimaalista lujuutta tärkeämpää ja joilla mukavuus on korkealla tärkeysjärjestyksessä. Kaitum- ja Kaitum GT -telttojen Kerlon 1200 -kangas ja DAC Featherlite NSL 9 mm -putket pitävät teltan painon minimissä mutta ovat samalla riittävän vahvoja useimpiin olosuhteisiin. Koeteltu tunnelitelttarakenne kaksine oviaukkoineen ja absideineen mahdollistaa lyömättömän joustavuuden ja mukavuuden. Kumpikin malli sopii täydellisesti retkeilyyn, jossa leiripaikka vaihtuu päivittäin. Teltat toimivat myös yhtä hyvin pitkillä ja lyhyillä retkillä ja riippumatta siitä, pystytetäänkö ne suojaisaan maastoon vai puurajan yläpuolelle. Kaitum ja Kaitum GT ovat siis valmiit kovaan ja vaihtelevaan säähän paljakoilla, mutta myös kuumiin, kesäisiin olosuhteisiin kokonaan syrjään rullattavien absidien päätyjen ansiosta.

 

Vaeltajat arvostavat Kaitum/Kaitum GT -teltan keveyttä, lujuutta ja mukavuutta. Pyöräilijät ja melojat arvostavat lisäksi sen kätevää kokoa pakattuna. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistettynä ympärivuotiseen käytettävyyteen tekevät Kaitum- / Kaitum GT -teltasta myös monen talvitelttailijan ja hiihtovaeltajan valinnan. Pitkille henkilöille Kaitum / Kaitum GT on ehkä markkinoiden paras kevytteltta reilun lattiatilan sekä sisäteltan pystysuorien päätyjen ja lähes pystysuorien sivujen ansiosta. Uusi Kaitum GT -malli on pidennetyn absidin vuoksi entistä tilavampi ja sopii siksi entistä paremmin seikkailijoille (esim. vaeltajille, talvitelttailijoille, metsästäjille, kiipeilijöille, pitkän matkan pyöräretkeilijöille ja melojille), jotka haluavat enemmän tilaa ja joustavuutta. Ilman huomattavaa painonlisäystä GT-versiot tarjoavat sekä normaalikokoisen että pidennetyn absidin sekä kaksi oviaukkoa, joista toinen on pidennetyn absidin sivulla ja toinen teltan vastakkaisessa päädyssä. Kaitum GT:stä tuli jo kehitysvaiheessa suosikkiteltta monipäiväisille retkille, koska se tarjoaa paljon lisätilaa niin varusteille kuin ruoanlaitollekin ilman merkittävää muutosta painossa.

Nettopaino: 3,4 kg
Bruttopaino: 4,1 kg 
Telttaputket: 2 x 285 cm, 2 x 238 cm
Telttakepit: 22 V-peg-keppiä

”Nettopaino” tarkoittaa ulko- ja sisäteltan sekä putkien painoa.
”Bruttopaino” on pakatun teltan paino kaikki varusteet mukaan luettuna. 


Ominaisuudet Kaitum 3 GT:
Paino: 4.1 kg
Henkilömäärä: 3 kpl
Ulkoteltan vesipilari: 5000 mm
Pohjan vesipilari: 15000 mm
Ulkomitat PxLxK 505 x 185 x 105 cm
Inner tent dimensions: 220 x 165 x 105 cm
Mitat apsis, max (pituus x leveys x korkeus): 180 x 185 x 105 cm
Mitat apsis 2 (pituus x leveys x korkeus): 105 x 185 x 89 cm
Tulojen määrän: 2
Eteinen: 2
Teltan tankojen lukumäärä: 4 st
Teltan piikkien lukumäärä: 22
Ulompi telttakangas: Nailon
Ulomman telttakankaan paksuus: 30 D
Ulomman telttakankaan päällyste: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 70 D
Lattiakankaan päällyste: Polyuretaani
Sisempi telttakangas: Nailon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 30 D
Hillebergin teltat näkivät ensimmäiset päivänvalonsa vuonna 1973. Bo ja Renate Hillleberg lanseerasivat uuden KEB-teltan, jossa oli sekä sisä- että ulkoteltta. Tämä oli aivan uutta 70-luvulla, ja siitä lähtien Hilleberg on ollut johtava korkealaatuisten kevyiden telttojen kehittämisessä ja valmistuksessa.

Lisää tuotteita Hilleberg

Näytä kaikki Tunneliteltat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!