Jannu - ID: 15011

HillebergJannu

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Jannu Hilleberg

Hilleberg Jannu on poikkeuksellinen teltta, joka on sekä ultrakevyt että äärimmäisen vahva. Hillebergin kestävin ja kevyin kupoliteltta. Uskomattomasta keveydestään huolimatta Hilleberg Jannu on myös suunniteltu selviämään kaikkein kovimmista sääoloista. Teltta toimii yhtä hyvin puurajan ylä- ja alapuolella, ilmastosta ja säästä riippumatta. Jannu on helppo pystyttää myös paikkoihin, joissa tilaa on niukasti, kuten kalliotasanteille tai kapeille lumiharjanteille. Teltta on erittäin vakaa kovalla tuulella ja samalla kuitenkin riittävän kevyt sopiakseen retkille, joilla varusteiden minimaalinen paino on olennaista.

Yksi absidi auttaa keventämään telttaa, ja suurta staattista painoa kestävä kupolirakenne selviää suuristakin luomikuormista. Näiden ominaisuuksien ansiosta Jannu sopii sekä perusleiriteltaksi että teltaksi retkille, joilla leiripaikka vaihtuu päivittäin.

 

Jannusta on lyhyessä ajassa tullut vuorikiipeilijöiden suosikkiteltta keveytensä ja vakaan, itseseisovan, painavia lumikuormia kestävän rakenteensa ansiosta. Teltan vahvuutta, tilavuutta ja keveyttä arvostavat myös mm. reppureissaajat, hiihtovaeltajat ja melojat, jotka usein siirtyvät pitkiä matkoja varusteidensa kanssa.

 

Miksi valita Jannu?

 

Jannun vahvuus ja keveys tekee siitä sopivan niin vuorikiipeilijälle kuin viikonloppuvaeltajallekin.

 

Hillebergin kupolirakenne on täysin itseseisova. Lyhyiden putkikanavien ja putkien koukkujärjestelmän ansiosta teltta on helppo pystyttää ja purkaa. Telttakeppejä tarvitaan vain absidin pingottamiseen. Hyvällä ilmalla absidin voi myös rullata kokonaan syrjään.

 

Ultrakevyt Kerlon 1200 -telttakangas ja 9 mm:n telttaputket tekevät teltasta todella köykäisen painoisen. Kolmen ristikkäin kulkevan telttaputken ansiosta teltta on todella vakaa ja kestää suuria lumikuormia.

 

Telttanaruilla on pitkät kiinnityskohdat, ja narut voidaan lisäksi kietoa telttaputkien risteyskohtien ympäri ennen ankkurointia.

 

Venttiilinsuojukseen kiinnitetyt telttanarut antavat teltalle lisävakautta.

 

 Lähes pystysuoran oviaukon ja lähes pystysuorien sisäteltan seinien ansiosta Jannu on tilava sisältä.

 

Myös absidi on tilava, ja siihen on helppo ulottua sisäteltan oviaukon läpi. Jannussa on vain yksi absidi, jotta teltta olisi mahdollisimman kevyt.

 

Absidin oviaukon toteutuksen ansiosta telttaan voi kuitenkin mennä sekä edestä että jommaltakummalta sivulta, jolloin sisätelttaa voi suojata sateelta ja tuulelta.

 

Jannun tuuletusjärjestelmä toimii hyvin säässä kuin säässä. Sisäteltta on valmistettu materiaalista, joka on sekä hengittävää että vettähylkivää. Sisä- ja ulkoteltoissa on kattoventtiilit. Ulkoventtiilissä on lumenkestävä luukku, jota voi säätää absidin sisältä. Venttiilin päällä on myös erillinen suoja, joka estää koiranilman pääsyn telttaan. Sisäteltan oviaukko on kokonaan peitetty hyttysverkolla, ja oviaukon voi sulkea myös tavallisella sisätelttakankaalla.

 

Sisäteltan korkeus: 100 cm

Sisäteltan pinta-ala: 3,3 m²

Absidin pinta-ala: 1,2 m²

 

Telttaputkia: 3 kpl

Telttaputkien pituus: 2 x 368 cm, 1 x 373 cm

Telttakeppejä: 15 kpl

 

Nettopaino: 2,5 kg

Bruttopaino: 2,9 kg

”Nettopaino” tarkoittaa ulko- ja sisäteltan sekä putkien painoa.
”Bruttopaino” on pakatun teltan paino kaikki varusteet mukaan luettuna.

Ominaisuudet Jannu:
Paino: 3.2 kg
Henkilömäärä: 2 kpl
Ulkoteltan vesipilari: 5000 mm
Pohjan vesipilari: 15000 mm
Ulkomitat PxLxK 335 x 155 x 110 cm
Inner tent dimensions: 235 x 145 x 100 cm
Mitat apsis, max (pituus x leveys x korkeus): 140 x 106 x 85 cm
Mitat apsis 2 (pituus x leveys x korkeus): 106 x 140 x 100 cm
Tulojen määrän: 1
Eteinen: 1
Teltan tankojen lukumäärä: 3 st
Teltan piikkien lukumäärä: 15
Ulompi telttakangas: Nailon
Ulomman telttakankaan paksuus: 30 D
Ulomman telttakankaan päällyste: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 70 D
Lattiakankaan päällyste: Polyuretaani
Sisempi telttakangas: Nailon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 30 D
Hillebergin teltat näkivät ensimmäiset päivänvalonsa vuonna 1973. Bo ja Renate Hillleberg lanseerasivat uuden KEB-teltan, jossa oli sekä sisä- että ulkoteltta. Tämä oli aivan uutta 70-luvulla, ja siitä lähtien Hilleberg on ollut johtava korkealaatuisten kevyiden telttojen kehittämisessä ja valmistuksessa.

Lisää tuotteita Hilleberg

Näytä kaikki Kupoliteltat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!