Hilleberg Yellow Label - Suunnittelemme Yellow Label -telttamme olemaan pääasiassa kevyitä. Nämä mallit on tarkoitettu käytettäväksi lämpimämmissä ilmastoissa ja lumettomissa olosuhteissa. Niissä on sisätelttoja suurilla verkkopaneeleilla, joita ei voida peittää, ja niiden rakenteeseen on integroitu ilma-aukkoja.

Hilleberg Yellow Label

(12 tuotetta)

Suunnittelemme Yellow Label -telttamme olemaan pääasiassa kevyitä. Nämä mallit on tarkoitettu käytettäväksi lämpimämmissä ilmastoissa ja lumettomissa olosuhteissa. Niissä on sisätelttoja suurilla verkkopaneeleilla, joita ei voida peittää, ja niiden rakenteeseen on integroitu ilma-aukkoja. Tämä tarjoaa teltassa erinomaisen ilmastoinnin lämpimällä säällä, mutta saattaa tehdä teltasta viileän tuntuisen viileämmissä olosuhteissa. Yellow Label -mallit ovat erinomaisia pitkille ja lyhyille retkille suojatummassa maastossa, mutta vaikka ne ovatkin huomattavan vankkoja, niiden kevyemmät materiaalit ja design tekee niistä vähemmän ihanteellisia täysin suojattomaan tai korkealla olevaan maastoon sekä syrjäisille seikkailuille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!