Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Enan  Grön Hilleberg
Enan  Grön Hilleberg
Enan  Grön
Enan  Röd
Grön
Enan Grön
Hilleberg
299589
299589
Hilleberg

Enan Grön

price879,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
ENAN Hillebergiltä on erittäin kevyt, vahva ja yllättävän mukava yhden hengen kolmen vuodenajan teltta.

Hilleberg lähti suosittuun testivoittajaansa Aktoon perustuen kehittämään Enan-telttaansa. Tavoitteena oli luoda mahdollisimman kevyt kolmen vuodenajan teltta, joka säilyttää Hilleberg-telttojen vaatiman kestävyyden ja toiminnallisuuden. He olisivat voineet tehdä Enanista vielä kevyemmän, mutta silloin se ei olisi vastannut Hillebergin kestävyys- ja toimivuusstandardeja.

Hilleberg käytti Aktossaan käytetyn rakenteen todistettua konstruktiota, jossa on yhtenäinen runkokanava. Painoa vähennettiin käyttämällä kevyempää Kerlon 1000 -materiaalia ulkoteltassa ja erittäin kevyttä sisätelttakangasta. Samalla säilytettiin Akton kanssa samat DAC NSL -9 mm telttakaaret, koska ulottuvuuden pienenemisen tuoma painon säästö on vähäinen verrattuna merkittävään lujuuden menetykseen.

Enanin ilmanvaihto, kuten kaikissa Yellow Label -teltoissa, on sisällytetty rakenteeseen - sisäteltan ovi on kokonaan hyttysverkkoa ja pää- ja jalkaosat ovat vahvaa verkkoa parhaan ilmanvirtauksen varmistamiseksi. Tuulella ja sateella verkon osat ulkoteltassa peitetään Kerlon 1000 -kankaan tarroilla. Nämä suojat voidaan helposti rullata pois integroituihin säilytystaskuihin, kun niitä ei tarvita.

Enan on kehitysvaiheen aikana ollut mukana kaikenlaisilla retkillä Hillebergin ja tuote-testaajiensa kanssa, seikkailuretkistä Kaakkois-Aasiassa Euroopan ja Yhdysvaltojen matkoihin. Kaikki olivat erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka helppo sen pystyttäminen oli, sen hyviin tiloihin ja mukavuuteen sekä sen vahvuuteen huolimatta matalasta painostaan!

* Teltan ulkonäkö: Kaikki tuotetiedot ja mitat, mukaan lukien teltan paino ja kaarien pituus, voivat hieman vaihdella ilmoitetusta. Tällaiset erot voivat johtua muutoksista rakennus- ja valmistusprosesseissa ja/tai luonnollisista materiaalien vaihteluista. Kangasvärjäyksessä voi olla luonnollista vaihtelua, joten todellinen teltan väri voi poiketa hieman siitä, mitä näytetään verkkosivuillamme.

Muutama vuosi sitten Hilleberg vaihtoi kaikkien ulkoteltan värien sävyä tummemmaksi. Tämä johtuu siitä, että mitä tummemmat teltat ovat, sitä enemmän kankaat kestävät UV-säteilyä, ja aurinko juuri kuluttaa ja haurastuttaa kankaita eniten.

Tuotenumero:
A024395 5205ONE SI
|
P299589
|
299589
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenimike: ENAN GRÖN
Tavarantoimittajan värinimike: Grön
Pohjan vesipilariarvo: 12000
Ulkotelttakangas: Nailon
Sisäänkäyntien määrä: 1
Telttakaarten määrä: 1
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Ulkoteltan vesipilariarvo: 5000
Telttakiilojen määrä: 8
Sisemmän telttakankaan paksuus: 10
Ulkotelttakankaan paksuus: 20
Sisäteltan mitat, max (P x L x K): 215 x 95 x 93
Absidin/eteistilan mitat, max (P x L x K): 215 x 75 x 93
Lattiakankaan pinnoite: Polyuretaani
Lattiakankaan paksuus: 50
Absidien/etutilojen määrä: 1
Henkilömäärä: 1
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Koko: OneSize
Kokonaispaino: 1200 g
Ulkomitat (P x L x K): 225 x 170 x 98 cm
Hilleberg
Arvostelut
(22)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!