Fjellvott Junior - ID: 1163585

HestraFjellvott Junior

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hestra - Fjellvott Junior

Hestra Fjellvott Jr on yleiskäyttöön sopiva lasten kinnasmallinen kuorikäsine. Fjellvotten Jr Mitt -käsineitä ostettaessa kannattaa valita tilava koko, jotta niiden sisään mahtuu sisäkäsineet.
Päällinen: selkäpuoli kestävää, kyllästettyä purjekangasta; kämmenpuoli tuulen- ja vedenkestävää, hengittävää Nor Grip -materiaalia.
Vuori: irrotettava villanukkavuori. Valittavana on useita erilaisia lisävuoria/sisäkäsineitä.
Yksityiskohtia: lumilukolliset rannekkeet, soljelliset kiristysremmit.
Upper made of proofed, durable canvas. Windproof, waterproof and breathable. Nor Grip palm that is wind- and water repellant.  Seams are not waterproof.
Perheyritys HESTRA perustettiin vuonna 1936 Smålandissa, Hestrassa. Yhtiötä johtaa Magnussonin kolmas ja neljäs sukupolvi, ja yritys on nykyään yksi kansainvälisesti johtavista hiihto-, ulkoilu-, muoti- ja ammattilaisbrändeistä. Suunnittelu ja kehitystyö tapahtuu Hestran pääkonttorissa. Valmistus tapahtuu omissa tehtaissa, mikä tarkoittaa tuotantoketjun hyvää hallintaa ja korkealaatuisia lopputuotteita. Tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman käsineitä eri ikäisille sekä eri aktiviteetteihin ja tarkoituksiin.

Lisää tuotteita merkiltä Hestra

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!