Fält Guide Glove - ID: A004583

HestraFält Guide Glove

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Fält Guide Glove Hestra

Hestra Fält Guide Glove on kestävä ja lämmin nahkakäsine jossa irrotettava vuori frotee / villa pile liner. Voidaan yhdistää myös muihin vuorin. Kunnollisella hoidolla se on selvä suosikki monta vuotta!
Fält Guide Glove on nimetty yhden Ruotsin johtavista selviytymisen asiantuntijoista, Lars Fält, joka myös on ollut mukana kehittämässä hanska.
 
Ulkopinta on kyllästettyä naudannahkaa yläpuolella ja kyllästettyä Army Leather-vuohi nahkaa kämmenessä. Irrotettava sisustus, liner Terry kämmenessä ja villa pile liner yläpuolella. Eyelet jossa karbiinihaka ja ulkoiset ompelusaumat.

Ominaisuudet Fält Guide Glove:
Pintamateriaali: Nahka
Käsinemalli: Hanska
Sisäpuoli: Vuorattu
Vuori: Villa
Irrotettava vuori: Kyllä
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Kyllä
Perheyritys HESTRA perustettiin vuonna 1936 Smålandissa, Hestrassa. Yhtiötä johtaa Magnussonin kolmas ja neljäs sukupolvi, ja yritys on nykyään yksi kansainvälisesti johtavista hiihto-, ulkoilu-, muoti- ja ammattilaisbrändeistä. Suunnittelu ja kehitystyö tapahtuu Hestran pääkonttorissa. Valmistus tapahtuu omissa tehtaissa, mikä tarkoittaa tuotantoketjun hyvää hallintaa ja korkealaatuisia lopputuotteita. Tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman käsineitä eri ikäisille sekä eri aktiviteetteihin ja tarkoituksiin.

Lisää tuotteita Hestra

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!