Reinsfjell Pro 2 - ID: A071353

HelsportReinsfjell Pro 2

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Helsport - Reinsfjell Pro 2

Helsportin Reinsfjell Pro 2 on itsestään seisova teltta, jossa on kaksi sisäänkäyntiä sekä kaksi eteistilaa. Telttaa soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.
Kompakti kupoliteltta on kahden sisäänkäynnin ja kahden eteistilan ansiosta mukava kahdelle hengelle. Yksi absidi sopii ruoanlaittoon, toinen varusteiden säilytykseen, tai vaihtoehtoisesti kumpikin retkeilijä voi käyttää kukin omaa sisäänkäyntiä. Teltan seinät ovat melko suorat, minkä ansiosta teltta on tilava ja teltan sisälläkin on mukava oleilla. Teltassa on verkkokankaiset ilmanvaihtoluukut, jotka voi tarvittaessa sulkea.
  • Teltan sisällä käteviä säilytystaskuja
  • Helsport AirFlow II® ilmanvaihto varmistaa, että teltassa on tarpeeksi raitista ilmaa ja että ilma kiertää vähentäen kosteutta teltan sisällä
  • Värimerkityt kaaret ja kanavat tekevät teltan pystyttämisestä helppoa
Tuotteen Reinsfjell Pro 2 ominaisuuksia:
Paino: 3.44 kg
Henkilömäärä: 2 kpl
Kokonaispaino: 3540 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 5000 mm
Sisäänkäyntien määrä: 2
Absidien/etutilojen määrä: 2
Telttakiilojen määrä: 16
Ulkotelttakangas: Nailon
Lattiakangas: Polyesteri
Lattiakankaan paksuus: 70 D
Sisätelttakangas: Polyesteri
Sisemmän telttakankaan paksuus: 30 D
Helsport perustettiin vuonna 1951 ja on vielä tänäkin päivänä perheomisteinen yritys. Norjassa ja monissa muissa Euroopan maissa Helsport on tunnettu huipputason telttojen valmistajana. Norjan markkinoilla Helsport on hallitseva telttavalmistaja. Yksi Helsportin telttojen tunnusmerkki on telttakaarien sisäkanavat. Nykyään telttakaaret asennetaan kuitenkin ulkopuolelta, mutta yritys haluaa silti pitää kaaret ulkokankaan sisäpuolella, koska tämä vähentää ilmanvastusta ja lumen kerääntymistä telttakaariin. Lisäksi se tekee teltoista hiljaisempia.

Lisää tuotteita merkiltä Helsport

Näytä kaikki Kupoliteltat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!