Helly Hansen

-
Norjalainen Helly Hansen tunnetaan laadukkaista ulkoiluvaatteista ja kengistä. Helly Hansen -merkiltä löydät säänkestävien vaatteiden ja kenkien lisäksi myös turvalliset, standardien mukaiset pelastusliivit ja veneilyliivit. Pohjoismaisiin oloihin suunnitellut vaatteet pitävät sinut kuivana ja lämpimänä myös ääriolosuhteissa.

Helly Hansen

(32 tuotetta)

Helly Hansen


Helly Hansenin tarina alkoi vuonna 1877. Norjalainen kapteeni Helly Juell Hansen ja hänen vaimonsa Maren Margarethe aloittivat valmistamaan öljykankaasta takkeja, housuja, syydvestejä (sadehattu) sekä pressuja. Kestävä kangas oli upotettu pellavaöljyyn. Heidän tuotteensa otettiin hyvin vastaan, ja ensimmäisten viiden vuoden aikana myivät he noin 10 000 tuotetta.

1900-luvun aikana teki Helly Hansen useita läpimurtoja kerrospukeutumisen alalla. Ohut kerros läpinäkyvää PVC-muovia ommeltiin vedenkestäviin kaapuihin, mikä korvasi markkinoilla olevat öljypohjaiset ulkovaatteet. 30 000 kaavun kuukausituotannolla menestys oli taattu.


Helly Hansen -fleece


Helly Hansen kehitteli fleecen edelläkävijän, Fiberpile, joka kehiteltiin 1961 vuoden aikana ja jota paranneltiin 50 vuoden ajan. Tämä uusi eristävä kerros oli lämmin, kevyt ja nopeasti kuivuva, täydellinen suojaavan kerroksen alla. Se suojasi jopa lunta ja sadetta vastaan, ja säilyi äärimmäisen kestävänä ja lämpimänä usean pesun jälkeen. Tämä tuli kuin luonnollisena jatkona jo aikaisemmin alkaneeseen kerrospukeutumisperiaatteeseen. Tarina kerrospukeutumisesta päätyi 1970-luvulla LIFA-materiaalin kehitykseen. LIFA-materiaali pitää ihon kuivana ja lämpimänä johtamalla kosteuden pois iholta. Tämän vuoksi se on ideaalinen aluskerrasto ulkoiluun ja työvaatteiden alle. Viimeisin LIFA-sukupolvi on yhä tänä päivänä käytössä heidän aluskerrastoissaan.

Helly Hansen Outdoor

Nykyään Helly Hansen liitetään yhtä paljon outdoor-alaan kuin työvaatteisiin. Heidän väli- ja aluskerrastovalikoimansa on suosittu niin purjehtijoiden kuin talviurheilijoiden keskuudessa. Jos haluat panostaa korkealaatuisiin funktionaalisiin vaatteisiin, kannattaa tsekata Helly Hansen.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!