Suola XC Glove - ID: A108647

Outlet

HellnerSuola XC Glove

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hellner - Suola XC Glove

Hellnerin Suola XC heijastavat hiihtohanskat naisille ja miehille. Kämmenselkä on joustavaa ja tuulenpitävää materiaalia, joka on sisäpuolelta vuorattua. Kämmenpuolella sekä peukalon ja etusormen välissä on vahvistettua kangasta. Ranteiden resori on neopreeniä, joka pitää hanskat paikoillaan, ja sormet on ergonomisesti muotoiltu seuraamaan käden liikettä. Heijastava logo antaa näkyvyyttä pimeässä. Koot: XS = 6 S = 7 M = 8 L = 9 XL = 10 XXL = 11
Materiaali: 95% polyesteri, 5% elastaani
Materiaali 2: 55% polyamidi, 45% polyuretaani
Vuori: 100% polyesteri
Tuotteen Suola XC Glove ominaisuuksia:
Käsinemalli: Hanska
Sisäpuoli: Vuorillinen
Vuori: Polyesteri
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Polyesteri
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Kyllä
Upean uransa aikana Marcus Hellner osoitti, että henkinen vahvuus voi viedä pitkälle. Vaatteemme eivät automaattisesti lisää maksimaalista hapenottokykyäsi, mutta uskallamme väittää, että niihin pukeutuminen saa sinut lähtemään ulos ja ryhtymään urheilusuoritukseen. Pukeudu ajattelutapaan, jolla päihität arjen kaikki tekosyyt! Puhuja vai tekijä - kumpi sinä olet?

Lisää tuotteita merkiltä Hellner

Näytä kaikki Juoksuhanskat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!