Men's Stretch Padded Over Short - ID: PL11659

Pikkujoulut
30% - KOODI

HellnerMen's Stretch Padded Over Short

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hellner - Men's Stretch Padded Over Short

Hellnerin Men's Stretch Padded Over Short ovat miesten topatut shortsit. Shortseissa on molempien lahkeiden ulkosivuissa YKK-vetoketjut, jotka voidaan
avata lahkeensuuhun asti, jolloin voit säätää lämpötilaa itse Niissä on heijastava 3M-logo jalan sivussa ja heijastava 3M-piping molempien jalkojen sivuilla, mikä lisää näkyvyyttäsi pimeässä.Niissä on heijastava 3M-logo jalan sivussa ja heijastava 3M-piping molempien jalkojen sivuilla, mikä lisää näkyvyyttäsi pimeässä. Sivussa oleva vetoketju tekee housuista helpot riisua ja pukea - saappaita tai kenkiä ei tarvitse riisua.
  • Kiristysnauha vyötäröllä
  • 1 tasku sivulla YKK-vetoketjulla
  • Jalan sisäpituus koossa M: 29,5 cm


Materiaali 1: 100 % polyesteri
Materiaali 2: 88 % polyesteri, 12 % elastaani
Toppaus: 100 % polyesteri
Tuotteen Men's Stretch Padded Over Short ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Normaali
Lahkeen pituus: Lyhyet
Päämateriaali: Polyesteri
Jalan sisäpituus: 29,5 cm
Vyölenkit: Ei
Taskujen määrä: 1
Stretch: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Reisitaskujen määrä: 1
Upean uransa aikana Marcus Hellner osoitti, että henkinen vahvuus voi viedä pitkälle. Vaatteemme eivät automaattisesti lisää maksimaalista hapenottokykyäsi, mutta uskallamme väittää, että niihin pukeutuminen saa sinut lähtemään ulos ja ryhtymään urheilusuoritukseen. Pukeudu ajattelutapaan, jolla päihität arjen kaikki tekosyyt! Puhuja vai tekijä - kumpi sinä olet?

Lisää tuotteita merkiltä Hellner

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!