Harrå Hybrid Pant Men - ID: PL11165

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

HellnerHarrå Hybrid Pant Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Hellner - Harrå Hybrid Pant Men

Hellnerin Harrå Hybrid Pant Men -housut ovat miesten lämmittävät treenihousut, joissa on vettä hylkivä etupuoli ja joustava trikookangas reisien takapuolella takaamassa maksimaalisen liikkumisvapauden. Sisäpuoli on harjattu pakaroiden ja reisien ympäriltä, jotta lisälämpöä on juuri siellä, missä sitä tarvitaan eniten juostessa viileällä säällä.
Harrå Hybrid Pant Men -housuissa on Bionic Finish Eco -kyllästys, joka varmistaa, että housujen etupuolelle osuva vesi helmeilee ja valuu pois. Käytettyäsi housuja jonkin aikaa voit nähdä, että vesi ei enää helmeile niiden pinnalla. Silloin voit laittaa housut kuivausrumpuun matalalle lämmölle saadaksesi kyllästysominaisuudet takaisin. Jos tämä ei auta, housut voidaan joutua kyllästämään uudelleen.
•Väljä istuvuus ylhäältä ja tiukempi alaosasta
•Alaselän verkkopaneelit parantavat ilmanvaihtoa
•Heijastavat vetoketjut lahkeensuissa
•Kumiset nauhat lahkeensuiden sisäpuolella pitävät housut paikoillaan harjoittelun aikana
•Taskuja, joissa on piilovetoketjut

Materiaali: 88 % polyesteriä, 12 % elastaania
Tuotteen Harrå Hybrid Pant Men ominaisuuksia:
Zip-off: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Säätö lahkeen alaosassa: Kyllä
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Toppaus: Ei toppausta
Stretch: Kyllä
Vahvistettuja osia: Kyllä
Kompressio: Ei
Säilytystasku: Kyllä
Nouseva kompressio: Ei
Upean uransa aikana Marcus Hellner osoitti, että henkinen vahvuus voi viedä pitkälle. Vaatteemme eivät automaattisesti lisää maksimaalista hapenottokykyäsi, mutta uskallamme väittää, että niihin pukeutuminen saa sinut lähtemään ulos ja ryhtymään urheilusuoritukseen. Pukeudu ajattelutapaan, jolla päihität arjen kaikki tekosyyt! Puhuja vai tekijä - kumpi sinä olet?

Lisää tuotteita merkiltä Hellner

Näytä kaikki Urheiluhousut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!