Helinox

-
Helinox on maailman johtava teknologisesti edistyneiden, erittäin kevyiden ulkoilmaseikkailuihin tarkoitettujen varusteiden valmistaja. Helinox on luonnollinen ensimmäinen valinta ammattimaisille ja kokeneille seikkailijoille ympäri maailmaa, ja Outnorthista löydät parhaan Helinoxin tarjonnan.

Helinox

(19 tuotetta)

Chair one

Chair one on suosittu Helinoxin tuote. Se on kannettava tuoli, joka on hyvin kevyt ja erittäin mukava. Tuoli jonka voi rullata ja pakata reppuun, joka painaa ainoastaan 850 grammaa ja on uskomattoman mukava. Tämä on ehdoton varuste jokaiselle pyöräilijälle, vaeltajalle, telttailijalle ja ulkoilmaintoilijalle. Nyt sinun ei tarvitse enää istua puunrungon, kivien tai ruohon päällä. Chair One repussa pitää sinut aina valmiina tauolle.

Eri tuotteita eri tilanteisiin

Helinox tuotevalikoimasta löydät paljon nerokkaita tuotteita aktiiviseen elämään. Tutustu esimerkiksi Table One-pöytään, joka pakataan käytännölliseen säilytyspussiin ja on helppo koota. Täydellinen pöytä vaellusretkelle tai telttailuun. Tee vaelluksesta helpompaa Helinox vaellussauvoilla. Käytännölliset sauvat on helppo taittaa kasaan jolloin ne menevät kompaktiin tilaan, joten voit kuljettaa niitä repussa silloin kun niitä ei käytetä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!