Hanwag

-
Hanwag on saksalainen yritys, jonka juuret ovat Baijerissa Alppien juurella. Yritys valmistaa korkealaatuisia kenkiä ja saappaita kaikenlaiseen ulkoiluun. Yhtiö on nimetty perustajansa Hans Wagnerin mukaan. Alkaen vuonna 1921 Hanwag on tarjonnut muotitietoisia, mutta aktiviteetteja ja ulkoilua kestäviä, tyylikkäitä ja luotettavia kenkiä ja saappaita.

Hanwag

(60 tuotetta)

Ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut kengät

 Hanwagin filosofia perustuu kestävään kehitykseen ja pyrkimykseen luoda ympäristön kannalta kestävä valmistusprosessi. Toiminnan keskiössä ovat ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Sekä maailman, jossa elämme, että kenkien, joissa liikumme, tulisi olla olemassa vielä sadankin vuoden päästä ja siksi kestävän kehityksen huomioiminen tuotannon kaikissa vaiheissa on niin tärkeää. Nämä ajatukset ohjaavat Hanwagia kaikessa toiminnassa, kenkien kuljetuksista niissä käytettäviin materiaaleihin. 

Osta Hanwag-kengät Outnorthin verkkokaupasta

 Tutustu Hanwagin kenkävalikoimaan ja tee tilauksesi suoraan Outnorthin kautta. Uskomme, että et tule pettymään Hanwag-kenkien korkeaan laatuun. 

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!