Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Women's L.I.M Proof Pant - ID: A160405

Pikkujoulut
25% - KOODI

HaglöfsWomen's L.I.M Proof Pant

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Women's L.I.M Proof Pant

Haglöfs Women's L.I.M Proof Pant. PROOF™ on oma laadukas, kestävä ja suojaava tekninen materiaalimme. Tässä tapauksessa siitä on valmistettu housut - erittäin tehokas ja yksinkertainen vaatekerros. Ominaisuudet on karsittu minimiin, joten kevyet housut ovat erittäin kätevät pakata mukaan. Vaatekaapissasi pitäisi olla ainakin yhdet tällaiset päällihousut - täydelliset monenlaiseen ulkoiluun ja hyvin säältä suojaavat. Naisten koot.
 • Minimalistiset housut 2,5-kerroksisesta PROOF™-kankaasta, veden- ja tuulenpitävät
 • Fluorihiilettömästi DWR-käsitellyt pinnat hylkivät vettä ja likaa
 • Kuminauhavyötärö
 • Muotoillut polvet ja takamus
 • Kuminauhalla säädettävät lahkeensuut
 • Heijastimien ansiosta erotut pimeässä
 • Malli on 175 cm pitkä ja pukeutunut kokoon M

Materiaali: 100 % polyamidi
Tuotteen Women's L.I.M Proof Pant ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Vietnam
Vyötärö: Normaali
Materiaalin paino: 76 g/m2
Istuvuus: Kapea
Vuori: Ei
Säätö lahkeen alaosassa: Kyllä
Päämateriaali: Polyamidi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Kalvo: PROOF™
Vedenpitävät: Kyllä
Paino: 140 g
Toppaus: Ei toppausta
Kalvotekniikka: 2,5-kerroksinen
Taskujen määrä: 0
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Kyllä
Olkaimet: Ei
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Sadehousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!