Women's Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket - ID: A120255

25% - KOODI

HaglöfsWomen's Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Women's Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket

Haglöfs Women's Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket. Arvaamaton sää edellyttää huolellista kerrospukeutumista. Tässä takissa on kolme takkikerrosta yhdessä. Naisten koot.
Kaksikerroksinen GORE-TEX-kuori pitää kuivana, Guaranteed to Keep You Dry™. RDS-sertifioidulla untuvalla (CUIN-arvo 600) eristettyyn sisätakkiin yhdistettynä se muodostaa monipuolinen kokonaisuuden, joka toimii kaikenlaisissa ulkoiluolosuhteissa. Jokainen takki on käyttökelpoinen erikseen – kaikissa on esimerkiksi omat taskut. Yhdessä ne suojaavat miltä tahansa säältä. Kerrostaminen on vaivatonta, kun kaikki tarvittava on yhdessä takissa.
 • Kolme vaatetta yhdessä – pue kolmella eri tavalla
 • Kuoritakki on kaksikerroksista GORE-TEXiä, Guaranteed to Keep You Dry™
 • Kuoritakin huppu, hihansuut ja helma ovat säädettävät
 • Sisätakki on eristetty RDS-sertifioidulla untuvalla, jonka CUIN-arvo on 600
 • Kaksi käsitaskua sekä sisä- että ulkotakissa
 • Sisältää kierrätettyä, bluesign®-sertifioitua kangasta

Materiaali 1: 100 % polyesteri
Materiaali 2: 100 % polytetrafluorieteeni
Vuori: 100 % polyesteri
Materiaali 3: 100 % polyesteri
Eristys: 80 % untuva, 20 % höyhen
Blank
Tuotteen Women's Älv 3-in-1 Down Gore-Tex Jacket ominaisuuksia:
Sisätakin materiaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: RDS – Responsible Down Standard
Materiaalin paino: 153 g/m2
Istuvuus: Normaali
Fill power: 600
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 1232 g
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 2
Tuulenpitävä: Kyllä
Heijastin: Ei
Untuvan osuus: 80 %
Höyhenten osuus: 20 %
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki 3-in-1-takit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!