Vojd Jacket - ID: A011992

HaglöfsVojd Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Vojd Jacket Haglöfs

Parhaimpien extreme-laskettelijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty Vojd on täydellinen takki kaikkiin talviurheilulajeihin. Se on valmistettu erittäin kestävästä ja hengittävästä Gore-Tex ® Pro -materiaalista, huppu on kypärän kanssa yhteensopiva, suojakaulus on varustettu huurtumista estävällä kasvosuojausjärjestelmällä, ja taskut on sijoitettu repun kantamista ajatellen sopiviin kohtiin.
 • DWR-käsitelty GORE-TEX® Pro on ihanteellinen yhdistelmä hengittävyyttä, kestävyyttä ja säänsuojaa 
 • GORE-TEX®-mikroteippi on kevyt ja parantaa hengittävyyttä 
 • Erittäin kestävät laminoidut vetoketjut 
 • Kaksisuuntainen säänkestävä Vislon-päävetoketju, jossa yksi sisäläppä ja pitkät säänkestävillä vetoketjuilla varustetut tuuletusaukot 
 • Yhdellä kädellä kolmeen suuntaan säädettävä laskettelukypärän kanssa yhteensopiva huppu, jossa on laminointi ja metallilankavahvistus 
 • Korkea kaulus fleecekankaisella leukasuojuksella ja niskapehmusteella 
 • Laajennettu leukasuoja ja laserleikatut aukot, jotka estävät lasien huurtumisen.
 • Kaksi repun kanssa yhteensopivaa muotoiltua taskua, vasemmassa taskussa on johtoaukko 
 • Rintataskussa on kuminauhassa oleva lasinpuhdistusliina 
 • Vetoketjullinen sisätasku, jossa on johtoaukko, vetoketjullinen tasku vasemmassa hihassa 
 • Muotoillut hihat, tarranauhalla säädettävät hihansuut ja ylimääräiset hihansuut kylmän ilman estämiseksi 
 • Irrotettava joustava lumihelma, jossa silikoniraidat ja vyönkiinnitysominaisuus, jonka voi myös kiinnittää samalla järjestelmällä varustettuihin housuihin 
 • Selän pituus 84 cm
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Kuoritakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!