Torsång Parka Men - ID: A065445

Uusi!

HaglöfsTorsång Parka Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Torsång Parka Men Haglöfs

Ekologisessa Torsång-parkatakissa yhdistyvät fluorihiiletön vesitiivis käsittely ja lämmöneristys. Täysin teipatut saumat sekä eristävä QuadFusion™- ja Polartec®-vuori takaavat, että pysyt lämpimänä ja kuivana koko talven. Takki on valmistettu bluesign®-sertifioiduista materiaaleista ympäristöä kunnioittaen. Miesten koot.
 • Valmistettu kestävästä, kevyesti meleeratusta, laminoidusta, kaksikerroksisesta PROOF™‑kankaasta
 • Tärkeimmissä kohdissa lämmittävä synteettinen QuadFusion-eristys ja fleecevuori
 • Kaksisuuntaisesti säädettävä huppu, jossa laminoitu reuna ja pehmeä leukasuoja
 • Muotoillut hihat Velcro®-tarranauhoilla ja lumilukoilla: estävät lämpöä karkaamasta
 • Kaksisuuntainen vettähylkivä etuvetoketju ja painonapilla suljettava takahalkio lisäävät liikkuvuutta
 • Kaksi korkeaa, vetoketjullista käsitaskua käsiä lämmittämään
 • Kaksi etutaskua ja yksi vetoketjullinen sisärintatasku
 • Selän pituus keskeltä 94,4 cm (miesten L-koko)

Materiaali: Kaksikerroksista PROOF™-materiaalia, 95% polyamidia, 5% polyesteriä, vesitiivis, tuulenpitävä ja hengittävä, luonnollisen näköinen meleerattu oxford-kudos, 162 g/m², bluesign®-sertifioitu.
Eristys: QuadFusion™ 50% kierrätettyä polyesteriä, 50% polyesteriä, lämmin kiharrettu onttokuitueristys, 60 g/m² (yläosa) + 80 g/m² (alaosa), bluesign®-sertifioitu.
Polartec Classic® ‑nukka 100% polyesteriä, 197 g/m², bluesign®-sertifioitu.
Ominaisuudet Torsång Parka Men:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Paino: 1105 g
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 5 kpl
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 10000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Täyte: Synteettinen
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!