Ströva 65 - ID: A059814

HaglöfsStröva 65

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Ströva 65 Haglöfs

Tämä kevyt vaellusreppu on täydellinen monenlaisiin aktiviteetteihin. Siinä on kaikki yksityiskohdat, joita kaipaat maastossa vaeltaessasi: runsaasti taskuja, lenkkejä ja nauhakudosta isommille tarvikkeille ja monikäyttöisiä kiinnityspisteitä mahdollisille lisävarusteille. Osastot on suunniteltu mahdollistamaan kätevä ja nopea pääsy käsiksi kaikkiin varusteisiin. Varustettu uudistetulla säädettävällä Instant+™–kantojärjestelmällä.
 • Instant™- säädettävä kantojärjestelmä: takaa erinomaisen tuen ja nopeat ja helpot säädöt. Säädettävissä 43–58 cm:n ylävartalolle
 • Kantojärjestelmän koot S/M ja M/L
 • Vetoketjullinen pohjaosasto tilanjakajalla pitää tavarat järjestyksessä
 • Tilava vetoketjullinen etutasku
 • Etupaneelissa suuri joustava verkkotasku
 • Kaksoislenkit jäähakuille/vaellussauvoille
 • Edessä verkko lisävarusteiden kiinnitykseen
 • Pohjassa kiinnityspisteet lisävarusteille
 • Sormisilmukoilla varustetut joustavat sivutaskut ovat kätevät liikkeellä oltaessa
 • Sivukiristysremmit
 • Irrotettava päälliläppä taskulla
 • Avainpidike päälliläpän taskun sisällä
 • Spindrift-kaulus ja 1-Motion-järjestelmä helpottavat avaamista

Materiaali: 500D:n ATY Oxford –polyamidia, bluesign®-sertifioitu. 210D R/S –polyamidia, bluesign-sertifioitu. 600D:n Oxford-polyesteriä, bluesign®-sertifioitu.
Ominaisuudet Ströva 65:
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 65 L
Paino: 1822 g
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Kyllä
Rintahihna: Kyllä
Säädettävä selkäpituus: Kyllä
Lumilukko: Kyllä
Nestejärjestelmävalmius: Ei
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Päältä avattava: Irrotettava kansi
Avaus edestä: Ei
Järjestelijä (Organizer): Kyllä
Sisäänrakennettu sadesuoja: Ei
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Vaellus Reput

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!