Roc Rescue 40 - ID: 334051

HaglöfsRoc Rescue 40

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Roc Rescue 40 Haglöfs

Haglöfs ROC Rescue 40L on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Alpine Rescue Switzerland ja tuntomerkki on kestävyys ja yksinkertaisuus. Säännöt ovat yksinkertaiset: repun pitää kestä ja olla helppo hoitaa, vaikka väsymys ja fyysiset kyvyt ovat huomattavasti alle normaalin. Yksinkertaiset värikoodit, yksinkertainen sisustus antaa sijaintia kaikille laitteile ja vankka tuki, jonka avulla laukku on hyvä, riippumatta liikkeen tai vaatteita. Ulkopuolella pussi on puhdas paitsi tärkeimmät toiminnot ja sen värit on näkyvät, vaikka näkyvyys on niin huono että et edes näe omia käsiäsi.
ROC Rescue 40 testattiin edellisen vuoden aikana, yhteisessä hankkeessa Alpine Rescue Switzerland ja Haglöfsin tuotekehitysosasto ja ne on ylpeyttä ja iloisia, että voivat nyt tarjota sen laajemmalle yleisölle.

Ominaisuudet ROC Rescue 40L:

 • Materiaali: 840D Ballistic ® nylon, 1680D Ballistic ® polyamidi
 • Interact TM kantojärjestelmä. Irrotettavalla 1,5 mm HDPE runko, jossa on yksi 6061 alumiini rauta ja kaksinkertainen lasikuitu
 • Tangot vakautta ja tuke
 • Takapaneelissa 3D-mesh kohdat
 • Piilotettava lantiovyö
 • Päältä täytettävä vetoketjullinen avaaminen
 • Spindrift aukko Haglöfsin ainutlaatuinen 1-Motion TM järjestelmä
 • Daisy ketjut etupaneelissa
 • Piilotettavat silmukat jääkirvelle
 • Kelluva / irrotettava kansi, kaksi taskua ja avainrengas
 • Sadesuoja erillisessä taskussa kannessa
 • Köydet voidaan pakata kannen alle
 • Heijastavat puristus hihnat, kestävät 25 mm soljet
 • Rintahihna integroidulla pilli
 • Heijastava paine
 • Kaksi mesh pakkaus taskua, kiinnitetty tarranauhalla repun sisällä 

Ominaisuudet Roc Rescue 40:
Pakkaustilavuus: 40 L
Paino: 1900 g
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Säädettävä selkäpituus: Kyllä
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Avaus edestä: Kyllä
Avaus alhaalta: Ei
Tietokonelokero: Ei
Järjestelijä (Organizer): Kyllä
Sisäänrakennettu sadesuoja: Kyllä
Kansi: Kyllä
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Vaellus Reput

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!