Rapid Mimic Hood Men - ID: A079920

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

HaglöfsRapid Mimic Hood Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Rapid Mimic Hood Men

Rapid Mimic Hood on valmistettu kestävästä ja tuulenpitävästä Pertex®-kuorikankaasta. Eristeenä on innovatiivinen kierrätysmateriaalista valmistettu keinokuitu, joka jäljittelee untuvan erinomaisia lämpöominaisuuksia mutta toimii erinomaisesti märissäkin olosuhteissa. Tikkaamattomilla alueilla lisänä QuadFusion™-eriste, joka lämmittää luotettavasti, tukee liikkuvuutta ja vähentää palelevien kohtien riskiä. Miesten koot.
 • Eristeenä Mimic, synteettinen sisäänpuhallettu eristysmateriaali, joka lämmittää ja minimoi kosteuden imeytymistä
 • Sekoitus fluorihiilettömästi DWR-käsiteltyä kevyttä, kestävää ja tuulenpitävää Pertex®-kuorikangasta
 • Tikkaamattomat, QuadFusion -levyllä täytetyt alueet helpottavat liikkumista ja vähentävät palelevia kohtia.
 • Joustavat fleecekaistaleet kainaloissa ja ranteissa tukevat liikkuvuutta ja mukavuutta
 • Minitikkaus
 • Säädettävä huppu, jossa vahvistettu lippa
 • Kaksi vetoketjullista käsienlämmittelytaskua ja yksi rintatasku
 • Muotoillut hihat, kuminauhoitetut hihansuut ja lieve ovat mukavat ja pitävät lämmön
 • Vislon-vetoketjut edessä ja rintataskussa
 • Selän pituus keskeltä 77 cm (miesten L-koko)
 • Malli on 188 cm pitkä ja pukeutunut kokoon L

Materiaali: 100% Polyamidia.
Eristys: 100% Polyesteriä.
Tuotteen Rapid Mimic Hood Men ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Paino: 500 g
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 3
Täyte: Synteettinen
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Välitakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!