Perseus -26 - ID: A008352

Kampanja

HaglöfsPerseus -26

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Perseus -26 Haglöfs

Suoraan sanoen, Perseus-makuupussimme pitää sinut hengissä. Tämä on lämpimin makuupussimme, suunniteltu tutkimusmatkoille. Käytämme parhaita materiaaleja ja rakennetekniikoita. Ja se on muotoiltu juuri niin!

Tilavan muumiomuodon ansiosta makuupussissa voidaan pitää untuvapukua.
Ergonominen, vartalonmyötäinen, muotoiltu jalkaosa
Ergonominen, vartalonmyötäinen, muotoiltu huppu ja kaulus joustavalla säädöllä
Keskellä oleva ½- vetoketju helpottaa käyttöä ja liikkumista sekä vähentää lämmönhukkaa
Kaksinkertaiset vetoketjun suojaukset
Anti-snag-nauha
Verkollinen sisätasku
Ripustuslenkki, ulkoinen ja sisäinen
Vinoleikkaus
Trapetzoidal-lokerorakenne
Vahvistetut kankaat hupun ja jalka-alueiden ympärillä
Painepisteen vastainen synteettinen eriste valituilla alueilla
Teipattu kompressiopussi, suljetaan rullaamalla
Säilytyspussi

 

Temperatures:

Comfort (women): -17°C

Limit (men): -26°C

Extreme: -50°C

Vikt:

175 cm: Ca 1.72 kg

190 cm: Ca 1.82 kg

205 cm: Ca 1.93 kg

 

Materials

Pertex Quantum®

Material: 100% Polyamide 20D mini ripstop. Super lightweight fabric with an extremely dense weave construction which makes it down proof. bluesign®.

Weight: 35 g/m²

 

Pertex Endurance®

Material: 100% Polyamide 20D mini ripstop reinforcement fabric. Pertex Endurance® technology incorporates an ultra thin, air permeable membrane that is highly breathable and water and wind resistant. bluesign®.

Weight: 39 g/m²

15D plain Polyamide

Material: 100% Polyamide 15D superlight plain fabric. bluesign®

Weight: 31 g/m²

90/10 Goose Down

Premium high loft goose down with 800 cuin European fillpower with a 90/10 ratio. All down is guaranteed free from live plucking. bluesign®

Quadfusion+™

A middle layer of crimped hollow fibre sandwiched between two outer layers of multichannel fibers.   bluesign®. Recycled content: 100%

 

Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!