Nordic Mimic Hood Men - ID: A065486

HaglöfsNordic Mimic Hood Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Nordic Mimic Hood Men Haglöfs

Nordic Mimic Hood on innovatiivinen hybridi, jossa yhdistyvät lämpöeristävän vaatteen parhaat ominaisuudet ja erittäin suojaava ulkokerros. Takissa on täytteinä sekä Primaloft® Aerogeliä että Mimic Platinumia, mullistavaa keinokuitueristettä, joka kehon lämpöä johtamalla tasoittaa lämmön jakautumista. Vuorille ja tunturiin sopiva toimiva takki tarjoaa suojan pahimmassakin säässä.
 • Kestävä ja suojaava kuorikerros hupun, hartioiden ja rinnan alueilla, eristeenä Primaloft Aerogel
 • Kevyt, luja ja tuulenpitävä fluorihiiletön DWR-käsitelty Pertex®-kuorikangas, eristeenä Mimic Platinum, joka on erinomaisen lämmin märkänäkin
 • Kestävästä FlexAble-kankaasta valmistetut joustavat sivupaneelit lisäävät liikkuvuutta
 • Rintataskut ovat käytettävissä myös valjaat päällä tai reppu selässä
 • Tikattu rakenne
 • Muotoillut hihat kuminauhoitetuilla hihansuilla ja säädettävä helma pitävät lämmön
 • Vislon-etuvetoketju – helppo käyttää käsineet kädessä
 • Selän pituus keskeltä 80 cm (miesten L-koko)

Materiaali: Pertex® Quantum, 100% kierrätettyä polyamidia, 20D:n untuvaa ja kuituja läpipäästämätön, erittäin kevyt mutta kestävä mini-ripstop-kangas, 36 g/m², bluesign®-sertifioitu, Kaksikerroksinen PROOF™ 100% kierrätettyä polyesteriä, pehmeä ripstop-sidospäällinen, 106 g/m² Vesipilariarvo: > 15 000 mm; kosteusläpäisevyys (käänteinen kuppikoe): > 10 000 g/m²/24 h FlexAble™, 50% polyamidia, 43% polyesteriä, 7% elastaania, neljään suuntaan joustava lastakudottu kangas, kestävä polyamidipäällinen ja kosteuden siirtoa parantava polyesteritausta, 275 g/m², bluesign®-sertifioitu.
Eristys: Mimic PLATINUM Ultracluster Graphene sekoitettu kierrätettyyn polyesteriin, kevyt, ilmava, untuvalta tuntuva keinokuitueriste. PrimaLoft® Gold ‑eristys Cross Core™ ‑teknologialla, 80% kierrätettyä polyesteriä, 20% polyesteriä: mullistava fuusiomateriaali, jossa päämääränä on ollut luoda täysin uudenlainen, lämmin, mukava ja suojaava varuste. Aerogeeli on yli 95-prosenttisesti ilmaa, ja sillä on tunnetuista aineista alhaisin lämmönjohtavuus. Sekoittamalla sitä PrimaLoft®-mikrokuituihin on saatu synteettinen materiaali ennennäkemättömän keveiden ja lämpöisten varusteiden valmistukseen. Patentoitu PrimaLoft®-kuituviimeistely takaa miellyttävän suojauksen sadesäältä kovimmissakin olosuhteissa. 40g/m² bluesign®-sertifioitu.
Ominaisuudet Nordic Mimic Hood Men:
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Paino: 531 g
Päämateriaali: Synteettinen
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 2 kpl
Vesipilari: 15000
Hengittävyys: 10000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Kainalovetoketjut: Ei
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Syystakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!