BLACK WEEK!      Naiset    Miehet    Lapset    SUPER DEALS

Mojo Down Hood Men - ID: A065503

Uusi!

HaglöfsMojo Down Hood Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Mojo Down Hood Men Haglöfs

Täytetty ensiluokkaisella, DWR-käsitellyllä untuvalla, käsitelty niin vesitiiviiksi, että täyte pysyy kuivana jopa 10 000 minuuttia märissä olosuhteissa. Mukana kaikki välttämätön, kuten paljon taskutilaa ja lisävahvikkeet ja ‑eristys kohdissa, joissa niitä tarvitaan. Täysin liikkeessä säädettävä ja valmistettu kestävistä materiaaleista. Toimii moitteettomasti myös kylmimmissä ja ankarimmissa oloissa. Miesten koot.
 • Lokerorakenne estää kylmien kohtien muodostumista; hihoissa ja kyljissä erittäin kapeat lokerot estävät untuvaa liikkumasta
 • Ensiluokkainen DWR-käsitelty hanhenuntuva, CUIN-arvo 800, hyvä vettähylkivyys
 • Synteettinen lisäeriste olkapäissä ja hupussa tekee eristyksestä kestävän kaikissa olosuhteissa
 • Kaksi käsienlämmittelytaskua keskellä ja kaksi sisäistä rintataskua, joista toinen vetoketjullinen ja toinen avoin verkkotasku
 • Kolmisuuntaisesti säädettävä huppu vahvistetulla lipalla suojaa erinomaisesti ja parantaa näkyvyyttä huonossa säässä
 • Muotoillut hihat helpottavat liikkumista ja istuvat, kuminauhoitetut hihansuut pitävät lämmön
 • Yhdellä kädellä säädettävä istuva helma
 • Selän pituus keskeltä 80 cm (miesten L-koko)

Materiaali: Pertex® Quantum, 100% kierrätettyä polyamidia, 20D:n untuvaa ja kuituja läpipäästämätön, erittäin kevyt mutta kestävä mini-ripstop-kangas, 36 g/m², bluesign®-sertifioitu.
Eristys: H2O Down PLATINUM erittäin laadukasta hanhenuntuvaa, CUIN-arvo 800, untuva 90% / höyhen 10%, Nikwax-käsittely pitää takin suorituskykyisenä kosteissakin olosuhteissa ja nopeuttaa kuivumisaikaa. Jäljitettävä ja bluesign®-sertifioitu.
Untuvan paino: 374 g (L-koko) Sisältää eläinperäisiä osia.
Ominaisuudet Mojo Down Hood Men:
Paino: 860 g
Fillpower: 800 cuin
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 5 kpl
Vesipilari: 10000
Täyte: Hanhenuntuva
Untuvan osuus: 90 %
Höyhenten osuus: 10 %
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Talvitakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!