Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's Spitz Gore-Tex Pro Jacket - ID: A140707

Pikkujoulut
25% - KOODI

HaglöfsMen's Spitz Gore-Tex Pro Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Men's Spitz Gore-Tex Pro Jacket

Haglöfs Men's Spitz Gore-Tex Pro Jacket. Äärimmäinen sää ei koskaan estänyt Spitz-takkia. Nyt kun tämä vuorille valmis takkimme on varustettu päivitetyllä suunnittelulla, siinä yhdistyvät korkea suorituskyky, luotettava suoja säältä ja suuri liikkumisvapaus. Miesten koot.
Se on valmistettu 3-kerroksisesta GORE-TEX PRO -kankaasta, erittäin kestävästä, hengittävästä ja säänkestävästä kankaasta. Se on suunniteltu kiipeilyvaljaita varten, ja siinä on lyhyempi pituus ja strategiset vahvikkeet siellä, missä niitä eniten tarvitset. Löydät myös vetoketjullisen ilmanvaihdon, kypärän kanssa yhteensopivan hupun ja helppokäyttöiset taskut maksimaalisen toimivuuden ja mukavuuden takaamiseksi.
 • Valmistettu 3-kerroksisista GORE-TEX PRO -kankaista, jotka ovat erittäin kestäviä, hengittäviä ja täysin tuulen- ja vedenkestäviä
 • Käsitelty fluorihiilettömällä DWR:llä veden ja lian torjumiseksi
 • RECCO-heijastin®
 • Vahvistetut olkapää-, hiha-, selkä- ja lantio-osat
 • Kolmisuuntainen säädettävä, kiipeilykypärän kanssa yhteensopiva huppu laminoidulla ja vahvistetulla hupulla
 • Kainaloiden vetoketjut takaavat maksimaalisen ilmanvaihdon
 • Kaksi suurta Napoleon-rintataskua
 • Yksi ulkohihatasku ja yksi sisätasku arvoesineille
 • Laminoidut vettä hylkivät vetoketjut
 • Sisältää bluesign-hyväksyttyä® kangasta

Materiaali: 100 % polyamidi
Vuori: 100 % polyamidi
Blank
Tuotteen Men's Spitz Gore-Tex Pro Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Säädettävä helma: Ei
Materiaalin paino: 107 g/m2
Istuvuus: Kapea
Valmistusmaa: Kiina
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 510 g
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 4
Vesipilari: 28000
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Vahvistettuja osia: Kyllä
Kainalovetoketjut: Kyllä
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Kuoritakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!