Men's Gondol Insulated Jacket - ID: A140665

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

HaglöfsMen's Gondol Insulated Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Men's Gondol Insulated Jacket

Haglöfs Men's Gondol Insulated Jacket. Tämä monipuolinen laskettelutakki on kevyt, hengittävä, vedenpitävä ja lämmin. Miesten koot.
Lisäksi sen valmistusmateriaalit kuormittavat vähemmän ympäristöä. Kuori on kaksikerroksista PROOF™-kangastamme, jossa on kierrätysmateriaalista tehty pinta. Sisällä on mukavan ohut levyeriste, joka pitää lämpimänä myös kosteissa olosuhteissa. Vaatteessa on kaikki tarpeellinen: kypärän päälle sopiva säädettävä huppu, vetoketjulliset ilma-aukot kainaloissa, huolella sijoitetut taskut tärkeille tavaroille – ja tietysti oma tasku hissilipulle. Ihanteellinen rinteeseen.
 • Kuori on kevyttä ja hengittävää kaksikerroksista PROOF™-kangasta, jossa on kierrätysmateriaalista valmistettu pinta. Se pitää tuulta ja vettä (10/10) ja on täysin fluorihiiletön
 • Mukavan ohut levyeristys pitää lämpimänä myös kosteissa olosuhteissa
 • Lumihelma
 • Hissilipputasku, kaksi vetoketjullista etutaskua, yksi vetoketjullinen rintatasku ja sisätaskut
 • Kainaloissa vetoketjulliset ilma-aukot
 • Säädettävä, kypärän kanssa yhteensopiva huppu
 • Säädettävä helma
 • Muotoillut hihat ja säädettävät hihansuut
 • Sisältää kierrätettyä, bluesign®-sertifioitua kangasta

Materiaali: 100 % polyesteri
Eristys: 100 % polyesteri
Tuotteen Men's Gondol Insulated Jacket ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää vähintään 50 % kierrätettyä materiaalia
Täytteen paino: 60 g/m²
Materiaalin paino: 150 g/m2
Istuvuus: Normaali
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: PROOF™
Paino: 849 g
Lumilukko: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 5
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 10000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Recco-heijastin: Ei
Heijastin: Ei
Hissilipputasku: Kyllä
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Laskettelu- ja hiihtotakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!