BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

L.I.M Gore-Tex SHAKEDRY Hood Men - ID: A051771

Kampanja

HaglöfsL.I.M Gore-Tex SHAKEDRY Hood Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta L.I.M Gore-Tex SHAKEDRY Hood Men Haglöfs

Huipputekninen GORE-TEX® SHAKEDRY™ -materiaali ja joustava GORE-TEX® TOPO -materiaali tekevät tästä hupputakista erittäin kevyen, käytännöllisen ja ainutlaatuisen. Innovatiivinen korkealuokkaisten teknologioiden yhdistelmä tekee tehokkaasti säältä suojaavan, hengittävän ja lämmittävän vaatteen sykettä nostattavaan toimintaan.
 • Ulkopuoli: kehokartoitettu malli, valmistuksessa käytetty GORE-TEX® SHAKEDRY™- ja GORE-TEX® TOPO -teknologioita
 • Sisäpuoli: kehokartoitettu QuadFusion™ ? -malli ja verkkovuori tekevät siitä erittäin hengittävän, kosteutta imevän ja lämmittävän
 • Hupun reunassa RECCO®-heijastin
 • Vedenpitävä etuvetoketju sisäläpällä
 • Keskellä kaksi vartalotaskua vedenpitävillä vetoketjuilla
 • Säädettävä huppu
 • Muotoillut kyynärpäät
 • Tarranauhoilla säädettävät hihat
 • Yhdellä kädellä säädettävä helma
 • Sisäpuolella joustava verkkopakkaustasku
 • Selän pituus keskeltä 78 cm (miesten L-koko)

Materiaali: GORE-TEX® Active 2 layer -rakenne SHAKEDRY™-teknologialla, joka on erittäin vedenpitävää, kevyttä ja hyvin hengittävää. 100% ePTFE-kalvopäällyste laminoitu 100% polyamidiverkkokudosvuoreen.
QuadFusion™ ƞ 100% polyesteriä, erittäin ilmava vohvelirakennevuori on suunniteltu pitämään lämpö mutta haihduttamaan kosteus.
Blank
Ominaisuudet L.I.M Gore-Tex SHAKEDRY Hood Men:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 400 g
Lumilukko: Ei
Päämateriaali: Synteettinen
Vuori: Kevytvuorattu
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Vesipilari: 28000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Recco-heijastin: Kyllä
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita Haglöfs

Näytä kaikki Laskettelu- ja hiihtotakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!