Haglöfs Takit - Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Haglöfs Takit

(212 tuotetta)

Outnorthilta löydät kestävä- ja pehmeäpintaisia Haglöfsin takkeja, joissa on hyvä eristyskyky sekä Gore-Tex-materiaalista valmistettuja takkeja erilaisiin aktiviteetteihin. Etsi bluesign-merkintä, sillä näin merkityt tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisiä tapoja noudattaen. Joihinkin takkeihin on kiinnitetty "Take Care" -etiketti, josta käy ilmi, että takki on bluesign-hyväksytty, valmistettu kierrätetystä materiaalista tai tehty ekologisesta puuvillasta.

Valitse takki tilanteen mukaan

Outnorthilta löydät Haglöfsin takkeja erilaisista materiaaleista sekä eri mallisina miehille ja naisille. Takit toimivat yhtä hyvin niin arkikäytössä, ylimääräisenä lämpökerroksena päällystakin alla kuin tunturiretkelläkin. Mikäli tarvitset takin, joka kestää kosteat olosuhteet, suosittelemme Gore-Texista valmistettuja malleja. Jos taas haluat pysyä lämpimänä, mutta et halua paksua untuvatakkia, voit valita ultrakevyen mallin, jota löytyy erivärisinä ja -tyylisinä. Mikäli olet oikein viluinen, voit valita pidemmän mallisen untuvaparkan, joka yltää takamuksen alle. Meiltä löydät lasketteluretkiä varten suunniteltuja takkeja, jotka on varustettu käytännöllisillä taskuilla ja toiminnoilla. Valikoimasta löydät myös kiipeilyyn suunniteltuja takkeja älykkäillä toiminnoilla, kuten kiipeilykypärän päälle sopivalla hupulla ja vedenkestävällä vetoketjulla.

Löydä suosikkisi

Etsi ja valitse Haglöfsin valikoimasta oma suosikkitakkisi. Älä tingi laadusta ostaessasi itsellesi, sillä ansaitset parhaimman. Kunnollisella takilla arkipäivistäsi ja ulkoiluseikkailuistasi tulee hauskempia ja helpompia. Voit olla varma, että Haglöfsin takit pitävät sen, minkä lupaavat. Löydä suosikkisi jo tänään!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!