Haglöfs Takit - Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Haglöfs Takit

(148 tuotetta)

Outnorthilta löydät kestävä- ja pehmeäpintaisia Haglöfsin takkeja, joissa on hyvä eristyskyky sekä Gore-Tex materiaalista valmistettuja takkeja erilaisiin aktiviteetteihin. Etsi bluesign-merkintä, sillä näin merkityt tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisiä tapoja noudattaen. Joihinkin takkeihin on kiinnitetty "Take Care" -etiketti, josta käy ilmi, että takki on bluesign-hyväksytty, valmistettu kierrätetystä materiaalista tai tehty ekologisesta puuvillasta.

Valitse takki tilanteen mukaan

Outnorthilta löydät Haglöfsin takkeja erilaisista materiaaleista sekä eri mallisina miehille ja naisille. Takit toimivat yhtä hyvin niin arkikäytössä, ylimääräisenä lämpökerroksena päällystakin alla kuin tunturiretkelläkin. Mikäli tarvitset takin, joka kestää kosteat olosuhteet, suosittelemme Gore-Tex materiaalista valmistettuja malleja. Jos taas haluat pysyä lämpimänä, mutta et halua paksua untuvatakkia, voit valita ultrakevyen mallin, jota löytyy erivärisinä ja -tyylisinä. Mikäli olet oikein viluinen, voit valita pidemmän mallisen untuvaparkan, joka yltää takamuksen alle. Meiltä löydät hiihtoretkiä varten suunniteltuja takkeja, jotka on varustettu käytännöllisillä taskuilla ja toiminnoilla. Valikoimasta löydät myös kiipeilyyn takkeja, jotka on suunniteltu älykkäillä toiminnoilla, kuten kiipeilykypärän päälle sopivalla hupulla ja vedenkestävällä vetoketjulla.

Löydä suosikkisi

Etsi ja valitse Haglöfsin valikoimasta oma suosikkitakkisi. Älä tingi laadusta ostaessasi itsellesi, sillä ansaitset parhaimman. Kunnollisella takilla arkipäivistäsi ja ulkoiluseikkailuistasi tulee hauskempia ja helpompia. Voit olla varma, että Haglöfsin takit pitävät sen, minkä lupaavat. Löydä suosikkisi jo tänään!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!