Haglöfs Makuupussit - Haglöfs on tuottanut makuupusseja useita vuosia ja vuonna 2014 valmistui uusi kokoelma höyhenistä ja synteettisestä materiaalista sopien jokaiseen vuodenaikaan. Haglöfsilla pääpaino on korkeassa laadussa ja kestävissä tuotteissa, siksi Haglöfsin makuupussit on tehty allergikoille sopivista materiaaleista sekä varustettu ympäristösertifioinnin bluesign-merkinnällä. Bluesignilla merkitseminen tarkoittaa, että tekstiilit on valmistettu kestävistä materiaaleista ja luontoa säästävällä tavalla.

Haglöfs Makuupussit

(12 tuotetta)

Nuku Haglöfsin makuupussissa mukavasti kaikkialla

Uni on tärkeää, jotta jaksaisit päivän hauskoissa aktiviteeteissa. Älä siis tingi makuupussin laadussa, sillä kehosi ansaitsee hyvät yöunet. Haglöfsin makuupussit soveltuvat käytettäviksi kaikkina vuodenaikoina ja sopivat sekä miehille että naisille. Jos lapsesi aikoo nukkua makuupussissa, suosittelemme, että pienennät makuupussin pituutta kiristämällä sitä nauhalla. Mikäli makuupussissa on liian paljon ilmaa, lapselle tulee nopeasti kylmä ja tämän voit välttää minimoimalla ilman makuupussin sisällä. Meiltä löydät Haglöfsin makuupusseja, jotka sopivat useisiin tilanteisiin ja aktiviteetteihin. Jos käyt usein vaelluksilla, mutta nautit myös muista seikkailuista, on allround-makuupussi sopiva. Jos taas tarvitset ultrakevyen makuupussin, jota on helppo kantaa mukana kilpailuissa tai nopeilla vaelluksilla, voit valita erityisesti niihin olosuhteisiin tarkoitetun mallin. Voit tietysti valita joko synteettisen tai höyhentäytteisen makuupussin.

Valitse oikea makuupussi itsellesi

On tärkeää, että valitset itsellesi sopivan makuupussin, joka täyttää odotuksesi. Mikäli olet epävarma, allround on hyvä valinta, sillä se toimii useimmissa tilanteissa. Haglöfsin makuupusseja on saatavana klassisissa, maanläheisissä väreissä, mutta rohkeille on saatavilla myös voimakkaita värejä. Mielestämme sinun kannattaa valita sellainen makuupussi, jossa haluat mielelläsi nukkua, eikä nukkuminen makuupussissa saa tietystikään tuntua hankalalta. Ryömi makuupussiisi paljaan tähtitaivaan alla ja nauti siitä tunteesta, kun voit olla yhtä luonnon kanssa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!