Haglöfs Laukut - Outnorthilta löydät tunnetun ja suositun tavaramerkin, Haglöfsin laukkuja. Haglöfs on vakiintunut tavaramerkki, jolla on laaja kokemus ulkoilualalla. Vuodesta 1914 lähtien on Haglöfs tuottanut selkäreppuja ja laukkuja aktiivisille ihmisille. Voit luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvälaatuisia sekä suunniteltu toimiviksi ja kestäviksi. Valitse itsellesi oikea laukku Riippumatta siitä, tarvitsetko laukun vauhdikkaisiin seikkailuihin vai arkipäivään, tarjoaa Haglöfs laukkuja erilaisiin tilanteisiin sekä miehille että naisille. Kun valitset laukkua, on tärkeää, että arvioit ensin tarpeesi. Mikäli tarvitset laukun esimerkiksi salille, voi olla tärkeää, että siinä on paljon taskuja pienille shampoo- ja saippuapulloille. Tarvitsetko laukun ulkoiluaktiviteetteihin? Silloin saatat haluta vahvasta matariaalista valmistetun laukun, joka kestää rajut otteet ja johon voi pakata raskasta tavaraa. Outnorthilta löydät myös erivärisiä ja -muotoisia merimiessäkkejä. Niin kutsuttua duffelilaukkua voi kantaa olkapäällä selkärepun tavoin tai kantaa kädessä - toisin sanoen joka paikan laukku. Toivomme, että löydät meiltä Haglöfsin laukun, joka sopii aktiviteetteihisi ja tilanteeseesi. Löydä Haglöfsin laukkusi täältä Käy huolellisesti läpi Haglöfsin valikoimamme ja valitse laukku, joka miellyttää sinua eniten. Ehkäpä haluat ostaa laukun itsellesi tai lahjaksi ystävällesi. Valitse väri ja malli, joka sopii seikkailuusi. Mikäli pidät klassisesta tyylistä, Haglöfs valmistaa mustia ja armeijan vihreitä laukkuja, mutta jos olet uskalias, voit valita hieman rohkeamman värisen - vaikkapa roosan tai keltaisen.

Haglöfs Laukut

(32 tuotetta)
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!