Haglöfs Jalkineet - Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Haglöfs Jalkineet

(54 tuotetta)

Haglöfsin tuotemerkki on peräisin Skandinaviasta, mikä näkyy selvästi heidän kenkäsuunnittelussaan. Skandinavia tarjoaa ihanteelliset olosuhteet tuottaa vahvoja, kestäviä kenkiä ulkoiluaktiviteetteihin. Meillä on kylmää, jäätä ja sadetta sekä metsää, tuntureita ja soita. Kaikki nämä muuttujat ovat vaikuttaneet Haglöfsin kenkien kehittämisessä. Toisin sanoen voit luottaa Haglöfs-kenkiisi.

Kävele pidemmälle Haglöfsin kengissä

Riippumatta siitä, minkä tyyppiset kengät tarvitset, uskomme löytävämme ne sinulle täältä. Tarjoamme laajan valikoiman eri mallisia ja tyylisiä Haglöfsin kenkiä. Jos haluat arkipäivään sopivat kengät, meillä on sekä lenkkareita että nilkkureita, mutta myös hieman vahvempia, korkea- ja matalavartisia vaellussaappaita. Jos taas vaellat metsäisessä ympäristössä, jossa on korkeaa kasvullisuutta, suosittelemme sääriäsi suojaavia pidempiä varsia. Useat mallit ovat vesitiiviitä ja ergonomisia jalalle. Jotkin mallit on värikkäitä, mutta löydät myös nykyaikaisesti suunniteltuja, neutraaleja ja klassisia kenkiä sekä naisille että miehille. Useat mallit on valmistettu Gore-Tex materiaalista, joka tekee kengistä vedenpitävät ja samalla myös hengittävät sekä erinomaiset kosteisiin seikkailuihin ja talvikauteen.

Löydä uudet suosikkikenkäsi

Selaa ajan kanssa valikoimaamme ja mieti, mikä kenkä sopisi sinulle parhaiten. Haglöfsin kengät ovat mukavat ja kestävät, ne toimivat useissa erilaisissa tilanteissa ja niillä selviää vaihtelevassa maastossa. Valitse henkilökohtainen suosikkisi ja päivitä kenkävarastoasi todella hyvillä kengillä!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!