Haglöfs Housut - Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Haglöfs Housut

(162 tuotetta)

Haglöfsin housut on valmistettu toiminnallisista materiaaleista erilaisiin tarkoituksiin, kuten laskettelu, sykettä nostavat aktiviteetit, erämaaretkeily sekä matkailu. Täältä löydät kaikkea Gore-Tex materiaalista valmistetuista lasketteluhousuista aina ultrakeveisiin juoksutrikoihin. Halutessasi olla varma, että valitsemasi housut on valmistettu kestävistä materiaaleista, voit valita “Take Care” -etiketillä varustetut. Etiketti tarkoittaa, että housujen valmistuksessa on käytetty kestävän kehityksen tuotteita.

Toiminnalliset housut eri tarkoituksiin

Outnorthilla olemme koonneet laajan valikoiman Haglöfsin housuja sekä naisille että miehille, mutta ennen kuin ostat housut, sinun tulee harkita tarpeitasi. Tarvitessasi housut vaellukseen erilaisissa ympäristöissä ja säätiloissa, suosittelemme sinulle ympäristöystävällisestä softshell-materiaalista valmistettuja housuja. Ne ovat tuulta ja vettä hylkivät sekä niissä on hyvä hengittävyys. Nämä housut toimivat erinomaisesti useimmissa seikkailuissa sekä metsässä että maastossa. Halutessasi olla varma, että housusi kestävät kosteat sääolosuhteet, kuorihousut ovat hyvä vaihtoehto. Kuorihousut hengittävät pitäen samalla vettä ja ovat erinomaiset päällimmäisenä kerroksena lämpötilan laskiessa. Valitse kuorihousut olkaimilla tai ilman, riippuen siitä mistä pidät. Mikäli olet innokas juoksija, ovat kestävät juoksuhousut pakolliset. Haglöfsin juoksutrikoot ovat parasta mahdollista laatua ja suunniteltu aktiiviseen elämään.

Uudet suosikkihoususi

On vaikeaa olla pitämättä Haglöfsin housuista. Ne on suunniteltu sopimaan aktiiviseen elämään ollen samalla mukavat ja toimivat. Varaa aikaa ja selaa valikoimaamme kaikessa rauhassa. Toivomme, että löydät täältä täydelliset housut seikkailuihisi. Täydennä mielellään Haglöfsin takilla ja kengillä ja olet valmis hauskoihin ulkoiluaktiviteetteihin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!