Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020) - ID: A065469

Kampanja
15 % extra - KOODI

HaglöfsElation Gore-Tex Jacket Women's (2020)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020)

Uusi Elation-perhe on laskettelumallistomme ytimessä: esimerkiksi tämä Elation Gore-Tex Jacket auttaa ymmärtämään, miksi. Erittäin monikäyttöinen vuorillinen, kaksikerroksinen GORE-TEX®-takki on suunniteltu lasketteluun kaikissa olosuhteissa. Siinä on tarvitsemasi ominaisuudet etsintää helpottavasta RECCO®-heijastimesta alkaen – täysin säädettävä, muiden varusteiden kanssa yhteensopiva ja erittäin hyvin säältä suojaava. Takissa on kunnolla taskutilaa, myös oma tasku hissilipulle.
 • Valmistettu kestävästä kaksikerroksisesta 70D:n GORE-TEX®-materiaalista
 • Kaksisuuntaisesti säädettävä, kypärän kanssa yhteensopiva huppu
 • Etuvetoketju keskellä suojaavan, tarranauhalla suljettavan kaksoisläpän alla
 • Kaksi käsitaskua, kaksi rintataskua ja yksi hissilipputasku hihassa
 • RECCO®-heijastin parantaa löydettävyyttä
 • Tarranauhalla säädettävät hihansuut suojaavat säältä
 • Muotoillut hihat takaavat mukavuuden rinteessä
 • Joustava lumihelma kumireunalla pitää lumen loitolla
 • Pehmeä leukasuoja estää hankaumia
 • Narulla säädettävä vyötärö
 • Goren PFCEC-vapaa DWR-käsittely. (W.L.Gore and Associates määrittää PFCEC:t (ympäristöhuolta aiheuttavat PFC-yhdisteet) erittäin fluoratuiksi, pienikokoisina biosaataviksi sekä hitaasti hajoaviksi.
 • Selän pituus keskeltä 77,3 cm (naisten M-koko)

Materiaali: Kaksikerroksinen GORE-TEX-materiaali 100% polyamidia, 70D:n mattapintainen, kuivapintainen palttinasidospäällinen laminoitu ePTFE-kalvoon, 134 g/m², bluesign®-sertifioitu.
Blank
Tuotteen Elation Gore-Tex Jacket Women's (2020) ominaisuuksia:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Lumilukko: Kyllä
Päämateriaali: Synteettinen
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 2-kerroksinen
Taskujen määrä: 5
Vesipilari: 28000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Recco-heijastin: Kyllä
Hissilipputasku: Kyllä
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Laskettelu- ja hiihtotakit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!