Duality RT1 Women - ID: A126874

HaglöfsDuality RT1 Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Haglöfs - Duality RT1 Women

Haglöfs Duality RT1. Sisältä ulospäin rakennetut kestävät kuorijalkineet on suunniteltu huolellisesti antamaan hyvä istuvuus, erinomainen mukavuus ja vahva suoja ulkoillessa. Naisten koot..
Ne soveltuvat upeasti patikointiin ja toimivat ympäri vuoden yksikerroksisen korkealaatuisen nahan ansiosta. Lisäksi voit tutkia vapaasti kaikenlaista maastoa - innovatiivisen vaihdettavan välipohjan ansiosta (yksi pehmeä ja yksi kova) saat käytännössä kaksi paria kenkiä yhdessä. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat myös vakautta lisäävät ulkoinen kantapää ja nauhalukkojärjestelmä sekä nahkaiset kiilat ja korkeat varret, jotka estävät veden ja roskien pääsyn jalkineisiin matkan varrella.
 • Korkealaatuisesta nahasta valmistettu kuorikerros antaa hyvän mukavuuden ja mahdollistaa ympärivuotisen käytön
 • Leather Working Group -järjestön tarkastamassa nahkatehtaassa tuotettua korkealuokkaista nahkaa
 • Vaihdettava välipohja mahdollistaa käytön kaikissa maasto-oloissa
 • Vaihdettavia välipohjia on saatavana kahdella eri tiheydellä, mikä antaa mahdollisuuden valita pehmeämmän tai kovemman tuen maaston ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan
 • Muotoiltu mahdollisimman hyvää mukavuutta ja tukea varten
 • Nahkakiilat ja pitkät varret estävät vettä ja roskia pääsemästä jalkineisiin
 • Erittäin istuva kantapää ja ulkoinen kantapäätuki antavat lisäsuojaa
 • Nauhajärjestelmä lukituskoukulla hallittuun istuvuuteen nilkan päällä
 • Fluorihiiletön DWR-käsittely hylkii vettä ja likaa
 • Ulkopohjien kuviointi lisää pitoa ja vakautta
 • Pitoa parantava kumi antaa erinomaisen pidon myös märillä pinnoilla
 • Pohjissa kestävyyttä lisäävä AHAR™ Plus (ASICS® High Abrasion Resistance Rubber) -kumi
 • Levästä valmistettu BLOOM FOAM™ välipohjassa lisää mukavuutta sekä säästää makeaa vettä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä
 • Suojaavat pintanahkasuojat ja varvassuoja
 • 100 % kierrätetystä polyesteristä valmistetut kantavahvikkeet ja nauhat

Päällinen: Fluorihiiletöntä ja vedenkestävää 2,0-2,2 mm:n nahkaa LWG-järjestön tarkastamista (kulta- tai hopealuokitelluista) ekologisista nahkatehtaista.
Vuori: Massavärjättyä 100 % polyesteriä.
Välipohja: BLOOM FOAM™.
Kantapäätuki: Bio TPU.
Ulkopohja: WET GRIP Rubber™ / AHAR™ Plus.
Tuotteen Duality RT1 Women ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: LWG – Leather Working Group
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 1024 g
Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

Lisää tuotteita merkiltä Haglöfs

Näytä kaikki Vaelluskengät

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

  Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

  Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

  Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

  Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!