HaglöfsCouloir Pro Jacket

  Couloir Pro Jacket - ID: A005312

  Koko-opas Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Couloir Pro Jacket Haglöfs

  Pehmeä ja lämmin Gore-Tex Soft Shell -takki, jossa lisämukavuutta antaa jousto neljään suuntaan.  Se on suunniteltu freeride-laskettelua varten ja on varustettu korkealla, suojaavalla kauluksella, jossa on huurustumista estävä kasvosuojajärjestelmä rankkoja sääolosuhteita varten

  Neljäsuuntainen Gore-Tex Soft Shell, jossa on flanellinen sisäpuoli lisälämpöä varten, tarjoaa joustavan vaatteen, joka sopii täydellisesti lasketteluun.
  DWR-käsitellyt pinnat
  3D-verkkolaput olkapäillä tarjoavat lisämukavuutta reppua kannettaessa, laminoidut fleece-alueet taas lämmittävät selän, kyynärpäiden ja niskan alueita
  Gore-Tex-mikroteipin avulla vähennetään painoa ja parannetaan hengittävyyttä
  Erittäin kestävät laminoidut vetoketjut, takana ripustuslenkki
  Yhdellä kädellä säädettävässä, laskettelukypärän kanssa käytettäväksi sopivassa, kolmeen suuntaan säädettävässä hupussa on laminoitu ja metallilangalla vahvistettu lippa ja hyvin suojaava korkea kaulus
  Korkea kaulus, jossa on fleece-kankainen leukasuoja ja niskalappu
  Kaksisuuntainen roisketiivis hammastettu etuvetoketju, jossa on yksi sisäläppä sekä roisketiiviit vetoketjut kainaloissa

  Kaksi repun kanssa yhteensopivaa keskitaskua ja yksi rintatasku, jossa on kuminauhallinen lasinpuhdistusliina. Men's model. 

  Yksi vetoketjullinen joustava sisätasku ja johtoaukko, ja yksi vetoketjullinen hihatasku vasemmassa hihassa
  Muotoillut hihat, tarranauhalla säädettävät hihansuut ja paljerakenne
  Irrotettava joustava lumihelma, jossa on silikoniraidat ja nepparit vyönlenkkejä varten, jotka voidaan kiinnittää samalla vetoketjurakenteella myös housuihin
  Pidennetty takahelma, yhdellä kädellä säädettävä helmanyöri
  Selän pituus: 83 cm miesten L-koko

   

  Kuorikerros
  GORE-TEX 3-layer
  Material: 85% Polyamide, 15% Elastane, 70D 4-way stretch twill face fabric, ePTFE membrane and a soft flannel backer.
  Performance: Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <9
  Weight: 275 g/m² 

  Haglöfsin perustaja Wiktor Haglöf varttui ihastuttavan pohjoisen luonnon ympäröimänä. Kylmän sään takia oli kuitenkin usein vaikea nauttia ulkoilmasta. Siksi hän suunnitteli jo vuonna 1914 ensimmäisen selkäreppunsa – tehdäkseen ulkoilmaelämästä miellyttävämpää. Nykyään hänen aikanaan perustamansa yritys on maailman johtavia merkkejä ulkoiluvaate-, kenkä- ja reppuvalmistajana. Nämä tuotteet innostavat liikkumaan ulkona kaikilla säillä.

  Lisää tuotteita Haglöfs

  Näytä kaikki Softshelltakit

  • Ympäristö ja eettisyys

   Blank

   "Haglöfs toiminta perustuu 'long-lasting function' -tuotteisiin selkeänä vastavetona 'fast fashion' -tuotteille. Tavoitteenamme on aina tehdä tuotteita, jotka ovat parhaita ja vähiten ympäristöä haittaavia. Tähän pyrimme vähentämällä luonnonvarojen kulutusta, toimimalla sen edestä, että tuotteilla on pitkä käyttöikä, edistämällä asianmukaisia työolosuhteita ja hylkäämällä haitalliset kemikaalit. Meitä ohjaavat Global Sustainable Development (SDG) -tavoitteet."

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs

   Ympäristö: Merkittävän ympäristöllisen kestävyyden omaavat tuotteet on varustettu "Take Care" -merkinnällä, jotta kuluttajat voivat valita entistäkin kestävämmät tuotevaihtoehdot. Tavoitteena on, että 90% Haglöfs-tuotteista olisivat "Take Care" -tuotteita vuoteen 2020 mennessä; tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu bluesign® -hyväksytyistä materiaaleista, kierrätetyistä tai biopohjaisista materiaalista tai että ne on valmistettu luomupuuvillasta tai Leather Working Groupin luomunahasta, joiden kaikkien ympäristövaikutus on vähäinen. Suurin osa tuotteistamme on tällä hetkellä "Take Care" -tuotteita.

   Haglöfs toimii aktiivisesti ympäristökysymysten parissa, mm. vähentämällä mikromuovijätteen muodostumista, hakemalla vaihtoehtoisia kemikaaleja, joille on ominaista vähäisemmät ympäristövaikutukset ja parempi jäljitettävyys sekä yhtiön sisäisesti että harjoittamalla yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien kuten bluesign®, mikromuoviyhteenliittymä European​Outdoor Group / EOG kanssa sekä erilaisissa tutkimusprojekteissa. Impregnoinnissa käytetty fluorihiili on tarkoitus poistaa vaiheittain vuoteen 2020 mennessä ja jo nyt yli 80% tuotevalikoimastamme on fluorihiilivapaata. Haglöfs ei käytä antibakteerisia aineita tuottamissaan vaatteissa. Käytämme pelkästään luomupuuvillaa. Hiilidioksidin korvaaminen on huomioitu kaikessa työhömme liittyvässä matkustamisessa ja kaikki yhtiön autot ovat ympäristöajoneuvoja.

   Eläinkunta: Kaikki käytetty merinovilla on mulesing-vapaata. Haglöfs käyttää yksinomaan Responsible Down Standard (RDS) -sertifioitua untuvaa, joka on myös bluesign®-sertifioitu ja fluorihiilivapaa. Käyttämämme untuva on aina lihantuotannon sivutuotteena saatua untuvaa sillä elävistä linnuista otettua untuvaa ja pakkosyöttöä me ehdottomasti vastustamme. Haglöfsillä on käytössään järjestelmä, jonka avulla seurataan untuvatuotteita käyttämällä numerosarjoja, joista käy ilmi untuvan alkuperä. Käytämme ainoastaan Leather Working Groupin auditoimia nahkatehtaita, mikä takaa sen, että ympäristöön kohdistuva rasitus on vähäinen. Häglöfs ei käytä turkismateriaalia lainkaan.

   Etiikka: Haglöfsin edustajat vierailevat vuosittain sille tavaraa toimittavien yritysten tuotantolaitoksia. Haglöfs toimii yhteistyössä myös Fair Wear Foundation (FWF) -säätiön kanssa, joka harjoittaa valvontaa tehtailla; säätiö edellyttää jatkuvaa parannusta tuotantotoiminnassa, jatkuvaa toimeentulopalkkojen edistämistä (toimeentulopalkka on paljon enemmän kuin vähimmäispalkka) ja järjestäytymisoikeutta. Pääosa Häglöfsin käyttämien yritysten tuotantolaitoksista on FWF:n valvomia ja tämä työ jatkuu.


  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!